Haberler

Spigen İphone 8 Kılıfları Hazır!

Geçtiğimiz hafta McDonald's reklamlarına konu olan iPhone 8'in tasarımı artık kesinleşti diyebiliriz. Spigen de son bir kaç yıldır olduğu gibi bu yıl da yeni iPhone tanıtılmadan ürünlerini hazırladı.

Geçtiğimiz hafta McDonald"s reklamlarına konu olan iPhone 8"in tasarımı artık kesinleşti diyebiliriz. Spigen de son bir kaç yıldır olduğu gibi bu yıl da yeni iPhone tanıtılmadan ürünlerini hazırladı.

Spigen"in iPhone 8 kılıf kataloğu ortaya çıktı!

Nisan ayından beri neredeyse her gün paylaşılan iPhone 8 tasarımı konusunda artık son aşamaya gelindi. HomePod yazılımı ile birlikte çerçevesiz bir ekrana sahip olacağı kesinleşen iPhone 8 ile ilgili son sızıntılar, birçok firmanın ürün hazırlıklarını bu tasarıma göre yapmalarını sağladı.

Dünyaca ünlü kılıf üretici Spigen"in uluslararası ortaklarına gönderdiği iPhone 8 kılıf kataloğu sızdırıldı. Katalogda Spigen"in klasikleşmiş Liquid Crystal, Thin Fit, Neo Hybrid gibi kılıf modellerinin çerçevesiz iPhone 8 tasarımına uygun olarak hazırlanmış çeşitlerini görmek mümkün.

Hazırlanan kılıflar, muhtemelen parmak izi tarayıcısının ( eğer ekrana entegre edilmediyse ya da güç tuşunda değilse ) olmayacağını düşündürüyor. Spigen"in kılıf kataloğu yüzde yüz iPhone 8 tasarımını yansıtıyor demek elbette doğru olmaz. Fakat Apple"ın bu aşamadan sonra kolay kolay değişiklik yapmayacağını düşünüyoruz.

Kaynak: Shiftdelete / Ekonomi

Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title