Haberler

Sp'nin Şanlıurfa Mitingi

Saadet Partisi'nin (Sp) Şanlıurfa Mitinginde Elektrikler Kesilince, Sp Genel Başkanı Recai Kutan, Konuşmasını Miting Alanında Kurulan Ses Yayın Cihazı Mikrofonu Yerine Seçim Otobüsünün Mikrofonundan Yaptı.

Saadet Partisi'nin (SP) Şanlıurfa mitinginde elektrikler kesilince, SP Genel Başkanı Recai Kutan, konuşmasını miting alanında kurulan ses yayın cihazı mikrofonu yerine seçim otobüsünün mikrofonundan yaptı.

SP Genel Başkanı Recai Kutan partisinin düzenlediği mitinge katılmak için Diyarbakır'dan karayoluyla Şanlıurfa'ya geldi. Recai Kutan, miting alanına gelmeden önce bir grup küçük kız "Kahraman Erbakan" adlı şiiri okudu. Recai Kutan, yaklaşık 2 bin kişinin katıldığı miting alanına "Başbakan Kutan" sloganlarıyla girdi. Saadet Partisi Şanlıurfa İl Teşkilatı Başkanı Nuri Güneş, mikrofondan İstiklal Marşı'nı okurken bir ara dili sürçtü. Bunun üzerine İl Başkanı Güneş'in elinden mikrofonu alan bir partili

İstiklal Marşı'nı okudu.

Konuşmasında Milli Görüş'ün iktidara gelmesiyle Türkiye'nin şaha kalkacağını savunan Recai Kutan, "Türkiye çok büyük sıkıntılar ve tehlikelerle yüz yüze. Türkiye de ekonomik yıkım var. Bu ülke adeta adım adım elden çıkıyor. Manevi ve ahlaki değerlerimiz her geçen gün elden gidiyor. Ekonomi bütünüyle IMF'ye devredilmiş. Esnaf iş yapamıyor. Türkiye bu zulme layık değil" dedi.

Hükümetin Türk Ceza Kanunu'nda (TCK) değişiklik yaparak, Avrupa'nın isteği doğrultusunda zinayı serbest bıraktığını öne süren Kutan, "Alkol ve uyuşturucu kullanma yaşı düştü. Eskiden kapkaç kelimesi yoktu. Büyükşehirler yaşanmaz oldu. Hanımlarımız, genç kızlarımız çantaları için yerlerde sürükleniyor. Bizim gücümüz, aile yapısından geliyor. Milli, manevi değerlerimize dört elle sarılmalıyız" ifadelerini kullandı.

(FÖ-FÖ-OK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title