Haberler

Sp'nin Diyarbakır Mitingi

Saadet Partisi (Sp) Genel Başkanı Recai Kutan, "AK Parti En Aşırı Solcuları Listelerinin Başına Koyarken, CHP İse En Aşırı Sağçı ve Milliyetçi Geçineni Listesinin Başına Koydu" Dedi.

Saadet Partisi (SP) Genel Başkanı Recai Kutan, "AK Parti en aşırı solcuları listelerinin başına koyarken, CHP ise en aşırı sağçı ve milliyetçi geçineni listesinin başına koydu" dedi.

SP'nin Diyarbakır'da "Kardeşlik-Huzur-Kalkınma" adı altında İstasyon Meydanı'nda düzenlediği mitingde konuşan SP Genel Başkanı Recai Kutan, "AK Parti en aşırı solcuları listelerinin başına koyarken, CHP ise en aşırı sağçı ve milliyetçi geçineni listesinin başına koydu. AK Parti ile CHP arasında hiç bir fark yoktur. Yeni seçilmiş meclis cumhurbaşkanını seçsin talebinde bulundular. Sayın Başbakan 'bir baskın seçim yapayım' dedi ve 22 Temmuz'u getirdi. Diyarbakırlılar'ı 40 derecenin üstünde olan sıcaklıkta

meydana getirip yakmaya kimin hakkı var" dedi.

(ME-AŞ-OK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title