Haberler

Sp Merkez İlçe Teşkilatından İha'ya Ziyaret

Saadet Partisi (SP) Merkez İlçe Başkanı Mustafa Tamer ve yönetim kurulu üyeleri, İhlas Haber Ajansı (İHA) Sivas Bürosu'nu ziyaret ederek, yerel seçim çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Ziyarette İHA Sivas Temsilcisi İsmail Güneş'ten İHA hakkında bilgiler alan Tamer, dünyanın her yerine haber servisi yapan İHA'nın bir dünya markası olduğunu söyleyerek, çalışmaların devamını diledi. Kendi yaptıkları çalışmaları anlatan Tamer, yerel seçim çalışmalarına hız verdiklerini söyledi. İlçeler, beldeler ve köylerde eksik olan mahalle teşkilatlarını tekrar kurduklarını belirterek, "Şu an özellikle köylerde köy temsilcileri oluşturuyoruz. Bununla birlikte seçimde görev alacak olan sandık müşahitlerini de belirleyerek, görev yaptıklarında izleyecekleri yolları ve uyması gereken kuralları anlatıyoruz" dedi.

Yoğun bir seçim dönemi yürüteceklerini kaydeden Tamer, Sivas'ta ve birçok belediyede iddialı olduklarını belirterek, başta Sivas merkez ve ilçeleri ile diğer beldelerde belediye başkanlıkları almak istediklerini sözlerine ekledi.

(İG-ÖZ-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title