Haberler

Sp Lideri Kutan Amasya'da

Saadet Partisi (Sp) Genel Başkanı Recai Kutan, Amasya'da, "Hain Güçler İslam İnancını Sulandırmak, Tahrip Etmek İçin Ellerinden Geleni Yapıyorlar" Dedi.

Saadet Partisi (SP) Genel Başkanı Recai Kutan, Amasya'da, "Hain güçler İslam inancını sulandırmak, tahrip etmek için ellerinden geleni yapıyorlar" dedi.

Yavuz Selim Meydanı'nda saat 18.30 sıralarında başlayan mitingde halka hitap eden SP Genel Başkanı Recai Kutan, hükümeti ve yapılan kamuoyu yoklamalarını eleştirdi. 'Ilımlı İslam' adı altında İslam dininin değiştirilmeye çalışıldığını savunan Kutan, "Bizim manevi değerlerimizin, ahlaki değerlerimizin temelinde İslam inancı var. Hain güçler İslam inancını sulandırmak, tahrip etmek için ellerinden gelen her gayreti gösteriyorlar. Bu iktidar uykuda. Ne isteniyor? Amerika'nın, İsrail'in, AB'nin hoşuna

gidecek bir İslam anlayışı, ılımlı İslam, layt İslam. Bre gafiller İslam'ın ne olduğu belli, kaynakları da belli, İslam'da hiç bir değişikliğin yapılması söz konusu bile değil" diye konuştu.

(DY-SA-OK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title