Haberler

Sp İl Başkanı Uzun'dan Açıklama

Saadet Partisi (Sp) Bolu İl Başkanı Abdullah Uzun, "Takım Tutar Gibi Siyasete Son, Çözüm Karneli Siyaset" Dedi.

Saadet Partisi (SP) Bolu İl Başkanı Abdullah Uzun, "Takım tutar gibi siyasete son, çözüm karneli siyaset" dedi.

Düzenlediği basın toplantısında halkla kucaklaşma programı çerçevesinde Bolu'da yaptıkları faaliyetleri anlatan SP İl Başkanı Uzun, "Yapılan bu taramalar neticesinde Bolu merkezi ve diğer sekiz ilçemizde, 13 sivil kuruluş, bin 400 esnaf ziyaret edilmiş, 75 kahve konuşması yapılmış, 7 bin 500 civarında halkla yüz yüze görüşülmüş ve bunun neticesinde de 480 yeni üye partimize kayıt olmuştur" dedi.

SP İl Başkanı Abdullah Uzun, "Önümüzdeki Kasım ayında ülkemiz yeni bir seçim dönemi yaşayacak. Bu seçimlerde halkımız içinde bulundukları zor şartları değiştirecek olan siyasi partilere oy verecektir. Bütün siyasi partiler ülkemize hizmet etmek için yarışacaklardır. Bundan önce 2002 seçimlerinde halkımız AKP'ye 'Bunlar da milli görüşçüdür, bunlar Erbakan'ın talebeleridir, bunlar iktidara gelince Erbakan'ın 54. hükümette yaptığı gibi yine memlekete hizmet edeceklerdir' diye düşünerek oylarını vermişlerdir. Ama maalesef geçen 5 yıla yakın süre zarfında halkımız kandırılmıştır" diye konuştu.

Uzun, yaptıkları çalışmalar neticesinde halkın tek ümidinin SP olduğunun ortaya çıktığını da belirterek, "Halkımız uyanmış ve gerçekleri en acı çıplaklığıyla görmüştür. Tüm ilçelerimizde köylümüz, esnafımız, emeklimiz, işçimiz bunun farkına varmıştır. Bize gönüllerini açan tüm Bolu halkımıza sonsuz şükranlarımızı sunarız" dedi.

(BV-AK)

25.04.2007 16:19 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title