Haberler

Sp İl Başkanı İlhan'dan Öğretmenler Günü Mesajı

Saadet Partisi (SP) Van İl Başkanı Özay İlhan, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Saadet Partisi (SP) Van İl Başkanı Özay İlhan, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Özay İlhan yayımladığı mesajda, "Muhterem öğretmenlerimiz, Türkiye'miz tarihin en zorlu günlerini yaşamaktadır. Binlerce öğretmenin atanamadığı, atananlarınsa maaşlarıyla ay sonunu zor getirdiği ülkemizde, küçücük çocuklarımız taciz edilmekte, bebeklerimiz cami önlerine bırakılmakta ve hatta bebekler öldürülüp çöpe atılmaktadır. Ahlak ve manevi yönden çökmüş olan ülkemizde her gün onlarca kadın kötü yola düşmektedir. Her türlü ahlaksızlık artmaktadır. Eğitim öğretim yuvası olması gereken okullarımızın önlerinde uyuşturucu ticareti yapılmakta ve lise çağındaki birçok kız öğrencimiz hamile kalmakta, birçoğu da kürtaj yaptırmaktadır. Muhterem öğretmenlerimiz, iktidarın gücüne teslim olan değil, gerçek güç ve kudret sahibi Cenab-ı Allah'a teslim olup, Hakkın hakim kılınması için çalışacak olan nesilleri yetiştirmekte sizin elinizde. Siyasal iktidarları döneminde başarısızlıklarının bedelini bu ülkenin eğitimli insanlarını ödetenlere karşı, vatanı ve milleti için bedel ödemekten çekinmeyecek siyasetçilerin yetiştirilmesi de sizlerin elinde. Yolsuzluk, yoksulluk ve yasaklarla mücadele sözü verip riyayla, rüşvetle, rant elde etmekle meşgul olan iktidarlarının ebedi ve kendilerinin vazgeçilmez olduğunu zannedenlere karşı da ülkemizi her anlamda ileriye taşıyacak, herkesin insanca yaşadığı adil bir düzenin olduğu yeniden büyük Türkiye'yi kuracak nesilleri yetiştirmekte sizin elinizde. Saadet Partisi Van İl Başkanlığı olarak ülkemizin içinde bulunduğu bu sıkıntılı günlerden bir an evvel kurtulması, atanamayan öğretmenlerimizin atanması temennisiyle 24 Kasım Öğretmenler Gününüzü kutluyor, bu mübarek görevi en iyi şekilde icra etmeniz dileğiyle saygı, hürmet ve muhabbetlerimizi sunuyoruz" ifadelerini kullandı. - VAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İstanbul ilçeleri! İstanbul'un tüm ilçeleri nelerdir? İstanbul'un kaç ilçesi var? İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ilçeleri hangileri? Dünya karizma günü nedir? Dünya Karizma Günü ne zaman? Karizma nedir? Karizmatik ne demektir? Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title