Haberler

Sp Gik Üyesi Hüsamettin Korkutata'nın Zonguldak Raporu

Zonguldak'a Gelerek 3 Gün Boyunca İncelemelerde Bulunan Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi Hüsamettin Korkutata, "Zonguldak Layık Olduğu Hizmeti Alamamıştır. İmarda, İskanda, Ulaşımda İhmal Edilmiştir" Dedi.

Zonguldak'a gelerek 3 gün boyunca incelemelerde bulunan Saadet Partisi Genel İdare Kurulu üyesi Hüsamettin Korkutata, "Zonguldak layık olduğu hizmeti alamamıştır. İmarda, iskanda, ulaşımda ihmal edilmiştir" dedi.

Hüsamettin Korkutata, yaptığı yazılı açıklamada, Zonguldak halkı ve esnafından sıcak ilgi gördüklerini söyledi. Zonguldak Valisi Yavuz Erkmen, Belediye Başkanı Secaatin Gonca ile sivil toplum örgütleri ve basından aynı ilgiyi gördüklerini söyleyen Korkutata, "Karadeniz'in göz kamaştıran tabii güzelliklerine sahip bu kent, ülkemize alınteri ve gözyaşıyla yoğrulmuş kara elması yıllardır sunmaktadır. Ama ne yazık ki Zonguldak layık olduğu hizmeti alamamıştır. İmarda, iskanda, ulaşımda yani her türlü

hizmette ihmal edilmiştir. Milli Görüş iktidarında doğa harikası bu kent, layık olduğu hizmetlerle taçlandırılacaktır. Bundan hiç şüpheniz olmasın. Milli görüşün bütün politikaları insan merkezlidir. Hak merkezlidir. Onun için Saadet iktidarı halkın ta kendisinin iktidarıdır" dedi.

(SD-AK-SN-SN-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title