Haberler

Sp'de Seçim Çalışmaları

Saadet Partisi (Sp) Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Sünnetçioğlu, Seçim Startını 2 Yıl Önce Verdiklerini ve Seçim İşleri Başkanlığı Kurduklarını Söyledi.

Saadet Partisi (SP) Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Sünnetçioğlu, seçim startını 2 yıl önce verdiklerini ve Seçim İşleri Başkanlığı kurduklarını söyledi.

Konya İl Teşkilatı'nda seçim çalışmaları kapsamında parti görevlilerine yönelik düzenlenen eğitim seminerine katılan SP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Sünnetçioğlu, bu yıl Türkiye'yi iki önemli seçimin beklediğini hatırlatarak, "Biz bu seçimler için startı 2005 yılında vermiştik. Sayın Necmettin Erbakan 2006-2007 yıllarında erken seçim olacağını tahmin ettiği için çalışmalara erken başlamıştık. Bu çalışmalar kapsamında Seçim İşleri Başkanlığı ve Karargah Başkanlıkları kuruldu. Bu başkanlık kapsamındaki üyelerimize seçimle ilgili eğitim verilmeye başlandı. Konya'da ise üyelerimize telafi eğitimi verilecek. Bu eğitimlerde üyelerimize seçimlerin önemini anlatıyoruz. Seçimlere kadar olası eksikliklerimizi tamamlayıp seçimlerden partimize yaraşır bir başarıyla çıkacağız" dedi.

Cumhurbaşkanlığı ve genel seçimlerin Türkiye kadar İslam coğrafyası içinde önemli olduğunu dile getiren Sünnetçioğlu, "Bazı çevreler gerek Türkiye gerekse İslam coğrafyası üzerinde oyunlar oynuyor. Hükümetin bu oyunlara dikkat etmesi ve uygun hareket etmesi gerekiyor. 11 Eylül saldırılarından sonra 22 İslam ülkesinin coğrafyasının değişeceği söylenmişti. Bu ülkeler arasında Türkiye'de var. Hükümetin buna göre dostunu düşmanını iyi belirlemesi ve gerek bizim gerekse İslam coğrafyasının selameti için adımlar atması gerekiyor" şeklinde konuştu.

(MÇ-İP-NÇ-NÇ-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title