Haberler

Sp Çorlu İlçe Teşkilatı Erbakan'ı Unutmadı

Saadet Partisi Çorlu İlçe Teşkilatı vefatının 2.yılında liderini andı.

Saadet Partisi Çorlu İlçe Teşkilatı vefatının 2. yılında liderini andı. Çorlu Belediyesi salonunda gerçekleşen programa Erbakan'ı hayırla yad etmek amacıyla vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Programa Saadet Partisi Tekirdağ İl Başkanı Fethi Pehlivan, SP Kapaklı İlçe Başkanı Hasan Karakoç, SP Saray İlçe Başkanı Hasan Mısırlı, SP Çerkezköy İlçe Başkanı Mehmet Kalyon, BBP Çorlu İlçe Başkanı İsmail Ceylan, AK Parti Çorlu İlçe Başkan Yardımcısı Kurtuluş Ay, Anadolu Gençlik Derneği Tekirdağ İl Başkanı Özcan Akçaçakır ile çok sayıda kişi katıldı.

Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başlayan programda açılış konuşması yapan SP Çorlu İlçe Başkanı Murat Vakitçi: "Hasret ve özlemle yad ettiğimiz rahmetli hocamızın peşi sıra onun açtığı çığırda yürümeye devam ediyoruz" dedi.

SP Tekirdağ İl Başkanı Fethi Pehlivan da yaptığı konuşmada: "Günde en az 40 kere okuduğumuz Fatiha'da yer alan "iyya kenağbudu ve iyya kenestain" ayetinin manasına matuf bir yaşam standartı yakalamak mecburiyetindeyiz. İşte bütün ömrünü bu davaya adamış ve Allah'tan başka hiçbir güce eğilmeyen bir liderin arkasından hayır dualarla anıyoruz" dedi.

Necmettin Erbakan'ın mücadelesini anlatan sinevizyon gösterimin ardından kürsüye gelen Abdullah Sevim ise: "Müslümanların Müslümanca yaşamak ve aytei celilede buyrulduğu gibi Müslümanca ölmek için mücadele etmeleri lazım. Allahın dini yeryüzüne hükümran olana kadar yine yüce Mevlamızın emrettiği gibi mallarımızla ve canlarımızla mücadele etmek mecburiyetindeyiz. Toplumun mayası aile çatırdıyor. Böyle bir ortamda nasıl Müslümanca yaşayıp,Müslümanca öleceksin.Yaşamımızı Hakka ayarlamak zorundayız. Hiç kimse yokken rahmetli liderimiz Erbakan Hocamız meydanlara çıktığında "esselamu aleyküm kardeşlerim" diyene kadar millet selamı unutmuştu. Dünya Müslümanları birbirini bilmez durumdaydı, tanımaz durumdaydı. Hocamız bir tek çiçekle bahar olmaz diyenlere inat her bahar bir çiçekle başlar diyerek yılmadan mücadelesine devam etmiş, 3 milyon kişinin omzunda ve şahitliğinde de Rabbine uğurlanmıştır. İslam birliğini tesis için D-8 hareketini başlatmıştır" diye konuştu.

SP Çorlu İlçe Başkanı Murat Vakitçi konuşmalarından dolayı Abdullah Sevim'e plaket takdim etti.

(SŞ -)

26.02.2013 17: 21: 33

TSI

NNNN - TEKİRDAĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Necmettin Erbakan Çorlu Sp Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title