Haberler

Sp Antalya Merkez İlçe Kongresi

Saadet Partisi Antalya Merkez İlçe 2. Kongresi'ne Tek Aday Olarak Giren Ali Aktaş, 400 Delegenin Tamamının Oyunu Alarak Yeni Başkan Seçildi. Eski Başkan Ali Özsoy'un Yaşadığı Sağlık Sorunu Nedeniyle Buruk Geçen Kongrede Konuşan Aktaş; "Düşünmeyen Dilsizler ve Sağırlar Olmayacağız. Dirileceğiz ve Direneceğiz. Aldığımız Bayrağı En Büyük Seviyelere Çıkarmak İçin Çalışacağız" Dedi.

Saadet Partisi Antalya Merkez İlçe 2. Kongresi'ne tek aday olarak giren Ali Aktaş, 400 delegenin tamamının oyunu alarak yeni başkan seçildi. Eski başkan Ali Özsoy'un yaşadığı sağlık sorunu nedeniyle buruk geçen kongrede konuşan Aktaş; "Düşünmeyen dilsizler ve sağırlar olmayacağız. Dirileceğiz ve direneceğiz. Aldığımız bayrağı en büyük seviyelere çıkarmak için çalışacağız" dedi.

AESOB toplantı salonunda gerçekleştirilen Saadet Partisi 2. Olağan Genel Kurulu güzel başladı buruk sona erdi. Coşkuyla başlayan kongrenin başında başkan Ali Özsoy'un sağlık sorunu salonu bir anda buruk bir sevince boğdu. Özsoy'un sağlık durumunun iyi olduğu bilgisi ile devam eden kongrede Ali Aktaş da Saadet Partisi'nin yeni Merkez İlçe Başkanı oldu.

Kongrede konuşan Saadet Partisi İl Başkanı Galip Akın, Milli Görüş davasının beşikten mezara kadar devam ettiğini belirterek, "Üzerimize düşen görevi en iyi şekilde yapmamız gerektiği bilinci içerisindeyiz. Davamızı bir adım daha ileriye götürmek için canla başla mücadele ediyoruz. İnsanlar geçici ama hak davası bakidir" dedi.

Saadet Partisi Muratpaşa Teşkilat Başkanı iken görevinden ayrılarak Merkez İlçe başkanlığına aday olan Ali Aktaş ise; şöyle konuştu: "Zulüm dalgası varken kayıtsız kalamayız. Bizleri duyarsızlaştırıp, körleştirip köleleştirmek istiyorlar. Fakirlik yaygın iken, ulus aşırı sermayenin etkisine giremeyiz. İnancımıza küfredilirken, içimize kapanamayız. Nesil bozulurken bize ne diyemeyiz. İslam dünyası ateş içerisinde iken çok şükür biz iyiyiz diyemeyiz."

Her türlü yolsuzluğa ve haksızlığa karşı mücadele edeceklerini belirten Aktaş; sözlerine şöyle devam etti: "Düşünmeyen sağırlar ve dilsizler olmayacağız. Dirileceğiz ve direneceğiz. İşte bunun için Milli Görüşçüyüz. Hedefimiz yaşanabilir bir Türkiye, yeniden büyük Türkiye, yeni bir dünya kurmak. Zafer inananlarındır ve elbette zafer yakındır."

Ali Aktaş başkanlığındaki yeni Merkez İlçe Yönetimi: Abdusselam Tunç, Ahmet Ali Tekşam, Burhan Tunç, Ebubekir Aktaş, Hasan Mavi, Hasan Sarıtaş, Mehmet Uysal, Mustafa Çıragöz, Mustafa Zeki, Mustafa Ali Pişirici, Şuayip Onur, Şükrü Yunak, Yunus Güven ve Yusuf Ali Atak.

(AT-HO-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title