Haberler

Sözlü'den "Katılımcı Demokrasi" Sözü

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Ceyhan Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, katılımcı demokrasiyi belediyecilikte egemen kılacaklarını söyledi.

Sözlü, bir gün içinde dört sivil toplumu kuruluşuna yaptığı ziyaretler esnasında, Adana'yı birlikte yönetmede sivil toplum örgütlerinin görüşlerine önem vereceklerini belirterek, katılımcı demokrasiye en iyi şekilde uygulayacaklarını söyledi.

Sözlü, Vedat Dolakay Hal Kompleksi içinde Adana Kabzımallar Odasını ziyaret ederek Başkan Zafer Halaçoğlu ve yönetim kurulu üyeleriyle sohbet etti. Sözlü, tarımsal kalkınmaya önem verdiklerini, ürünlere yeni pazarlar, yeni pazarlama yolları bulmanın gereğine işaret ederek bunun için kabzımallarla birlikte hareket edeceklerini kaydetti.

Hüseyin Sözlü daha sonra MHP Adana İl Başkanı Mustafa İzgioğlu, MHP Seyhan İlçe Başkanı Yusuf Kanlı ile MHP Seyhan Belediye Başkan Adayı Abdullah Çalışkan, MHP Çukurova Belediye Başkanı Ali Uğur Akbaş'la birlikte Adana Oto Galericileri Sitesi Başkanı İbrahim Öcal ve yönetimini ziyaret ettiler. Çiçeklerle karşılanan MHP heyeti, burada esnafla ve vatandaşlarla sohbet ederken, site içindeki Menderes Oto firmasının açışılını gerçekleştirdiler.

MHP Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hüseyin Sözlü ve MHP Yüreğir Belediye Başkan Adayı Yücel Bayram ile Adana Balkan Türkleri Derneği'ni ziyaret gerçekleştirerek, üyelere projelerini anlattılar.

Sözlü ve Yücel Bayram, Yüreğir'de AK Parti, CHP, DSP ve İP'den bin 500 kişinin MHP'ye geçenler için düzenlenen törenine katılarak, katılımcılara üç hilal rozeti taktılar. Katılımcılara teşekkür edilen törende MHP Adana İl Başkanı Mustafa İzgioğlu, MHP MDK Başkanı Fatin Özdemir, Yüreğir İlçe Başkanı Hüseyin Tumlukolcu da hazır bulundu. AK Parti Kadın Kolları Başkanı iken istifa eden Zeynep Acem, katılımcılar adına yaptığı konuşmada, "Yüreğir Belediyesi'ni alacağız. Yücel Bayram'ı Başkan yapacağız" dedi.

MHP Büyükşehir Adayı Leman Kültür'de Adana'nın gençleriyle bir araya gelerek sohbet etti.

MHP Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hüseyin Sözlü, MHP Seyhan Belediye Başkan Adayı Abdullah Çalışkan akşam saatlerinde Hadırlı Mahallesinde düzenlenen mitinge katıldılar. MHP Adana İl Başkanı Mustafa İzgioğlu, MHP Seyhan İlçe Başkanı Yusuf Kanlı, MHP Adana Milletvekili Seyfettin Yılmaz ve Hadırlı, Mıdık, Camuzcu, Koyunlu, Sucuzade, Bahçelievler, Şirinevler, Salmanbeyli, Köylüoğlu, Mürseloğlu, Dörtağaç, Dervişler, Çabutçu ve Yalmanlı Mahalle muhtarlarının katıldığı miting öncesi dualar eşliğinde kurbanlar kesildi.

12 Ocak 2011 tarihinde öldürülen Seyhan eski Belediye Başkanı Ahmet Cevdet Yağ için bir dakikalık saygı duruşu yapıldı. Konuşmacılar, MHP Çukurova İlçesinde katılım töreni sırasında platformdan düşerek hafif yaralanan ve hastaneye kaldırılan MHP Seyhan Belediye Meclis üye Adayı Yalçın Akyol'a geçmiş olsun dileklerini sundular. Bu hafta şampiyon olan Hadırlıgücü Spor Kulübünü de kutlayan adaylar, BAL Liginde başarılar dilediler.

Sivil toplum örgütlerine ziyaretlerini sürdüren Hüseyin Sözlü, MHP Feke Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Ahmet Sel, MHP Yüreğir Belediye Başkan Adayı Yücel Bayram ve MHP Sarıçam Belediye Başkan Adayı Bilal Uludağ, Sarıçam'da örgütlü Varsaklar Derneği'ni ziyaret ettiler. Varsaklar Derneği Başkanı Yusuf Umut tarafından MHP adaylarına birer kilim hediye edildi. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milliyetçi Hareket Partisi Hüseyin Sözlü Seyhan Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title