Haberler

Sözkesen'den Eşine Son Görev

Galatasaray'ın Eski Futbolcusu ve Ünyespor Kulüp Başkanı Murat Sözkesen'in Çorum'da Geçirdiği Trafik Kazası Sonrasında 24 Günlük Hayat Mücadelesini Kaybeden Eşi 28 Yaşındaki Nilcan Sözkesen, Gözyaşları Arasında Son Yolculuğuna Uğurlandı.

Galatasaray'ın eski futbolcusu ve Ünyespor Kulüp Başkanı Murat Sözkesen'in Çorum'da geçirdiği trafik kazası sonrasında 24 günlük hayat mücadelesini kaybeden eşi 28 yaşındaki Nilcan Sözkesen, gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı.

Çankırı'nın Kurşunlu ilçesinde yaklaşık 11 Kasım 2007 tarihinde meydana gelen trafik kazasında, Osman Bölükbaşı (29) yönetimindeki 34 MNS 57 plakalı otomobil, karşı yönden gelen olan Engin Korkmaz (41) idaresindeki 34 BG 0419 plakalı otomobil ile çarpışmıştı. Kazada Ünyespor Yönetim Kurulu Üyesi ve Mali İşler Sorumlusu Osman Bölükbaşı ve Engin Korkmaz ile Emine Korkmaz (63) ölmüş, araçlarda bulunan Ünyespor Kulüp Başkanı Murat Sözkesen (32) ve eşi Nilcan (28), çocukları Emirhan (2) ve Murat Can Sözkesen

(7) ile Yaşar (41), Serpil (27) ve İsmail Can Korkmaz (12) yaralanmıştı.

Önceki gece Ankara Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde 24 günlük hayat mücadelesini kaybeden Nilcan Sözkesen'in cenazesi, Ünyespor yönetimi futbolcuları ve sevenleri tarafından Ünye Akçay'da karşılandı. Cenaze namazı için Ünye Büyük Camisi'ne getirilen Nilcan Sözkesen'in naaşının başından kız kardeşleri Elif, Özlem ve erkek kardeşi Mehmet Oğuz hiç ayrılmadı. Büyük oğlu Muratcan (7) ise her şeyden habersiz teyzelerinin kucağından gelenlere annesinin resmini dağıtıyordu. Ayakta zorlukla

duran Murat Sözkesen'i, Ünyesporlu yöneticiler ve futbolcular teselli etmeye çalıştı.

Aynı kazada ölen Ünyespor yöneticisi Osman Bölükbaş'ın babası Cabbar Bölükbaş ve Nilcan Sözkesin'in babası Ahmet Oğuz, cenaze töreni boyunca birbirinden ayrılmadı. İki acılı baba, gözyaşları içerisinde birbirlerini teselli etmeye çalıştı.

Cenazeye, Belediye Başkanı Ahmet Arpacıoğlu, Ünyespor yönetimi, Ünyesporlu futbolcular, Murat Sözkesen'in Bursaspordan arkadaşları olan Şenol Karagül, Ömer Kılıç, Ender Akın, Cem Baki, Kerem İnal da hazır bulundu. Eşine son görevini yerine getiren Murat Sözkesen, konuşmakta bir hayli zorlandı.

Kızını toprağa verilmesini torunu ile beraber gelen baba Ahmet Oğuz, "Kızımızı Allah daha çok seviyormuş, o yüzden erken aldı" derken ablası Elif Oğuz ise "Mekanı cennet olsun, unu hiç unutmayacağız, 'iyiler hep erken gider' derlerdi, o da çok iyi bir insandı ki aramızdan erken ayrıldı" şeklinde konuştu.

(HA-SA-ÖK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title