Haberler

Sözde Soykırım İddiasına Karşı Sokak Sergisi

Hamburg'un En İşlek Yaya Caddelerinden Spitalerstrasse'de Açılan Açık Hava Kitap ve Resim Sergisinde, Ermeni Meselesinin İç Yüzü ve Türklere Yapılan Katliamlara Alman Kamuoyunun Dikkati Çekildi.

Hamburg'un en işlek yaya caddelerinden Spitalerstrasse'de açılan açık hava kitap ve resim sergisinde, Ermeni meselesinin iç yüzü ve Türklere yapılan katliamlara Alman kamuoyunun dikkati çekildi.

Almanya Atatürk Kültür Merkezi ve Azerbaycan Hamburg Kültür Cemiyeti tarafından düzenlenen sokak sergisinde "Ermeni soykırımı emperyalist ve tarihi bir yalandır" yazılı afişin yanı sıra Türk, Azerbaycan ve Alman bayrakları dikkat çekti. Sergide, sözde Ermeni soykırımı iddiasını yalanlayan kitaplar ve fotoğraflar büyük ilgi gördü. Caddeden geçenlere de Hocalı katliamını ve Ermeni soykırımını yalanlayan Almanca bildiriler dağıtılırken, ilgilenenlere de detaylı bilgi verildi. Sergiye çok sayıda Türk derneği

ile vatandaş destek verdi.

(MG-CY-CY-MEF-D)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Dünya

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title