Haberler

Söz 79. Yeni Bölüm Fragmanı İzle: Yavuz ile Derya Tehlikede!

Güncelleme:

Söz 79. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Son bölümden sonra merakla beklenen Söz yeni bölüm fragmanında heyecan doruğa tırmanıyor. Aksiyon dolu fragmanda dikkat çeken bir çok sahne var. Eylem'in kafasına silah dayandığı, Derya ve Yavuz'a doğrultmuş silahların olduğu sahneler merakla bekleniyor. İşte Söz 79. yeni bölüm fragmanı...

Söz 79. yeni bölüm fragmanı Star TV tarafından yayınlandı. Pazartesi günü ekrana gelen son bölümden sonra merakla beklenen fragman izleyicileri daha meraklandırdı. Son bölümde Yavuz, Derya'nın yaralı halini gördükten sonra Linda'nın peşine düşmüştü. Tim ise onu bu yoldan geri çevirmeye gelmişti. Fakat Yavuz'un dönmeyeceğini anlayan Erdem Albay, operasyon için izin vermişti. Sonrasında ise Linda'yı ele geçirmişler fakat Dragan'ın küçük ordusu ile çevreleri sarılmıştı.

SÖZ 79. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Söz yeni bölüm fragmanında Tim'in Dragan'ın ekibi ile çatışması gözler önüne seriliyor. Diğer yanda ise Derya'nın ameliyatı sonrasında yürüme çabaları ve çektiği acı izleyenlerin yüreğini dağlıyor. Söz yeni bölüm fragmanında Eylem'in kafasına dayanan silah ve sonrasında neler olacağı merak ediliyor. Son sahnede ise Yavuz ile Derya'nın üzerine doğrultulan silahlar ve onların nasıl kurtulacağı heyecanın dozunu artırıyor. Söz 79. yeni bölümü 22 Nisan Pazartesi günü Star TV'de.

SÖZ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Söz son bölümde Derya'nın vurulmasının ardından Yavuz için zamana karşı bir yarış başlamıştı. Derya'yı kaybetmek istemeyen Yavuz son sürat onu hastaneye yetiştirmeye çalışır.

Söz 78. bölümde, mayına basan Aşık'ı kurtarmak için Tim, canla başla bir çözüm bulmak için uğraşırken teröristlerin boş durmaya niyeti yoktur. Dragan'ın gönderdiği adamlar Aşık'ı kurtarmak isteyen Tim'i zora durumda bırakır.

Derya'nın Yavuz tarafından hastaneye getirilmesiyle kritik bir ameliyat süreci başlar. Derya hayata tutunma mücadelesi verirken Derya'nın başına gelenlerin hesabını Linda'dan sormak isteyen Yavuz büyük bir öfkeyle harekete geçer.

Linda'nın bulunduğu yüksek korunaklı evi basan Yavuz Linda'ya ulaşmak için önüne çıkan her engeli aşmakta son derece kararlıdır. Korumalar Yavuz'a direnirken Linda son anda kaçmayı başarır. Yavuz'un gazabından kurtulan Linda can güvenliği için Dragan'ın yanına sığınır.

Eylem'in Tarık vasıtasıyla Linda'nın bulunduğu yeri öğrenmesiyle Yavuz da hemen peşine düşer. Linda'yı köşeye sıkıştıran Yavuz'un yolu Tim ile kesişir.

"Benim kitabımda geri adım yok. Ya bırakın gideyim ya da gelin benle. Yoldaşım olun eski günlerdeki gibi. " Bu sözler başta Keşanlı olmak üzere Tim'i heyecanlandırır ama emir komuta zincirine göre Erdem Albay ile konuşmak zorundadırlar. Erdem Albay da izin verince Tim eski günlerde gibi operasyona girer ve Linda'yı saklandığı delikte köşeye sıkıştırır.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title