Haberler

    Soyut Resim Serbest Çalışma

    Evinizde asacağınız, eşi olmayan soyut tabloyu kendiniz yaratın!

    Evinizde asacağınız, eşi olmayan soyut tabloyu kendiniz yaratın!

    "Sanatın ruhumuza kattığı renkleri sizlerle paylaşarak büyüyor, bu keyfi sizin de tatmanız için  Akademi Art'a bekliyoruz.

    Samimi ve keyifli bir ortamda resim sanatına dair hiçbir deneyim sahibi olmanıza gerek kalmadan, büyük tuvallere 3 saat gibi kısa ama inanılmaz keyifli bir zaman diliminde yaptıklarınıza siz bile inanamayacaksınız. Uzman resim hocalarımız adım adım yönlendirerek size destek olacak. Gerekli malzemeleri biz temin ediyoruz. Size hoş müzikler eşliğinde tuvale renk katarak rahatlamak kalıyor. Unutmayın, soyut tabloyu kötü ya da yanlış yapmak imkansızdır. Sanata dair konuşmak, ellerinizi de fırça gibi kullanabileceğinizi görerek eğlenmek ve evinizin/ofisinizin dekorasyonuna uygun renkleri seçerek ister kendinize, isterseniz sevdiklerinize hediye edebileceğiniz eserlerinizi sergilemeniz için Mecidiyeköy'deyiz."

    Yapacağınız soyut tablo için atölyemize geldiğinizde seçim yapabilirsiniz. Biletini aldığınız soyut tablo görseli ile sınırlı değilsiniz.

    Detaylar :

    İl : İstanbul

    İlce : Şişli

    Mekan : Akademi Art–Mecidiyeköy

    Mekan Adresi : Mecidiyeköy Mah. Selahattin Pınar Cad. No.3 İnan Apt. D: 21

    Başlangıç Saati : 17.05.2017 19: 00: 00

    Bitiş Saati : 17.05.2017 21: 00: 00

    Kategori : Soyut Resim Serbest Çalışma

    Tür : Eğitim

    Ücretlimi? : Hayır

    Kaynak: Etkinlik.io / Ekonomi

    Mecidiyeköy Ekonomi Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title