Haberler

Soylu ve Muş, Nikah Şahidi Oldu

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - AK Parti Genel Başkan Yardımcıları Süleyman Soylu salona girişi- AK Parti Genel Başkan Yardımcıları Süleyman Soylu ile Mehmet Muş'un konuşmaları Soylu ve Muş, nikah şahidi oldu AK Parti Genel Başkan Yardımcıları Süleyman Soylu ile Mehmet Muş, Trabzon'da nikah şahitliği yaptı.Süleyman Soylu ve Mehmet Muş, Meryem Çelenk ile Erdem Sürmen'in şehir merkezindeki bir otelde gerçekleştirilen nikah törenine katıldı.Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç'in kıydığı nikahta, çiftin şahitliğini Soylu ve Muş'un yanı sıra AK Parti Trabzon Milletvekilleri Muhammet Balta, Adnan Günnar, Ayşe Sula Köseoğlu, AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi ile İsmail Karaosmanoğlu, Nihat Tosun, Muhammet Emir ve Asena Nur Erçin yaptı.Belediye Başkanı Genç, nikah akdinin ardından evlilik cüzdanını çifte vermesi için Soylu'ya teslim etti. Soylu, aldığı evlilik cüzdanını genç çifte vermesi için Muş'a takdim etti. Muş ise cüzdanı, Trabzon'un tek kadın milletvekili Köseoğlu'na verdi. Köseoğlu da aldığı evlilik cüzdanını geline verdi.Soylu ve Muş, gelin ve damadı kutlayarak, hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra otelden ayrıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Süleyman Soylu Mehmet Muş Ak Parti Trabzon Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı! IC ENTERRA YENILENEBILIR ENERJI HALKA ARZ NE ZAMAN? Ic Enterra Yenilenebilir Enerji halka arz talep toplama başladı mı, ne zaman başlıyor? 2024 KPSS başvuruları ne zaman? Başvuru nereden yapılır? ÖSYM BAŞVURU EKRANI! Seçmen kağıdı olmadan oy kullanılır mı? Seçmen kağıdı, oy kullanırken gerekli mi? Oy kullanırken gereken belgeler neler?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title