Haberler

Soylu: "Cumhur İttifakı'nın Karşısındaki şer Cephesinin Hdp ile Dirsek Teması, Desteği, Muğlak...

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "(31 Mart seçimleri) Verecegˆimiz karar s¸udur; dagˆda mücadele ettigˆimiz PKK'nın belediye binasından içeri girmesine izin verecek miyiz, vermeyecek miyiz?

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "(31 Mart seçimleri) Verecegˆimiz karar s¸udur; dagˆda mücadele ettigˆimiz PKK'nın belediye binasından içeri girmesine izin verecek miyiz, vermeyecek miyiz?? Mesele bu kadar basittir, açıktır ve nettir. Kimse kusura bakmasın, HDP ile PKK arasındaki ilis¸ki mugˆlak degˆil mutlaktır. bugün CHP ile HDP arasındaki ilis¸ki de mugˆlak degˆil mutlaktır." dedi.

Beylikdüzü'ndeki bir otelde kanaat önderleriyle bir araya gelen Soylu, geçtigˆimiz günlerde Mısır'da 9 gencin idam ettiği haberini aldıklarını kaydederek, "Yabancı gelmedi, çünkü biz bu kısa senaryonun aynısını yas¸amıs¸tık. Mısır'daki bu idama batı sessiz ve tepkisiz kaldı. Biz bunu da yas¸amıs¸tık. Ama asıl acıklı olan s¸udur;? biz Mısır'da yas¸ananlardan çok daha büyük acıları,?çok daha büyük tezgahları, çok daha büyük fitneleri, çok daha fazla sayıda gencimizin s¸ehit haberini, idam haberini aldık. Biz çok daha fazla darbe gördük. biz çok daha fazla darbeci gördük. Biz onlardan çok daha fazla ihanet gördük." şeklinde konuştu.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title