Haberler

Soylu: "24 Saat Gece Gündüz Sürekli Sizlerin ve Milletimizin Emrindeyiz"

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Sizi mahcup etmemek için liderimizin önderliğinde 24 saat gece gündüz sürekli sizlerin ve milletimizin emrindeyiz. Terörle mücadele ise terörle mücadele, ekonomik kalkınma ise ekonomik kalkınma, dünyaya Türkiye'nin gücünü göstermekse Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde ve bu aziz milletle dünyaya Türkiye'nin gücünü göstermek." dedi.

Bakan Soylu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Beşikdüzü ilçesinde halka hitabı öncesi yaptığı konuşmada, vatandaşlara bu güzel tablodan dolayı şükranlarını iletti.

Bu meydanda defalarca beraber olduklarını aktaran Soylu, sözlerini şöyle tamamladı:

"Bize güç verdiniz, bize kuvvet verdiniz, AK Parti'ye ve kıymetli Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a güç verdiniz, kuvvet verdiniz. Şunu söyleyip sözlerimi tamamlamak istiyorum. Birincisi sizi mahcup etmemek için liderimizin önderliğinde 24 saat gece gündüz sürekli sizlerin ve milletimizin emrindeyiz. Terörle mücadele ise terörle mücadele, ekonomik kalkınma ise ekonomik kalkınma, dünyaya Türkiye'nin gücünü göstermekse Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde ve bu aziz milletle dünyaya Türkiye'nin gücünü göstermek. Sizlere minnettarız, müteşekkiriz. Allah bizi size mahcup etmesin."

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak ise programa katılanlara teşekkür ederek, "Bugün Cumhurbaşkanımız burada. Bugün Türkiye'nin, büyük Türkiye'nin, güçlü Türkiye'nin büyük lideri burada. Bugün Trabzon olarak ona bu güzel coşkulu karşılamayı hazırladığınız için hepinize çok ama çok teşekkür ediyorum." ifadesini kullandı.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı olarak Cumhurbaşkanı Erdoğan liderliğinde çok ama çok çalıştıklarını vurgulayan Albayrak, şunları kaydetti:

"Doğalgaz noktasında bu yıl 6 ilçemize doğalgazı getiriyoruz. Sırada kim var sonra? Beşikdüzü var. Beşikdüzü hazır mıyız? Elhamdülillah. Sadece Beşikdüzü değil, bir dahaki yıl inşallah OSB'ye de doğalgazı getireceğiz. İstihdam açısından çok ama çok önemli bir adım olacak. Onun için durmak yok, çalışmaya, koşmaya, mücadeleye devam diyerek hepinizi selamlıyorum."

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak da tablonun güzel olduğuna dikkati çekerek, "Bu güzel tablo şunu söyletiyor; muhteşemsin Beşikdüzü, muhteşemsin Trabzon, size her şey yakışır. Bu tablo ile beraber Cumhurbaşkanımıza büyük bir heyecan veriyorsunuz. Sizleri çok seviyoruz." diye konuştu.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, vatandaşlara "Beşikdüzü'nün güzel insanları mutlu musunuz?" diye seslenerek, "Her şey size bağlı. Biz size güveniyoruz. Siz Recep Tayyip Erdoğan öncülüğündeki tablolara güveniyor musunuz?" dedi.

Vatandaşların "evet" yanıtı üzerine Yazıcı, "Sizlerle birlikte Türkiye'yi inşa etmeye devam edeceğiz. Sizleri sevgiyle saygıyla selamlıyorum." ifadesini kullandı.

Kaynak: AA / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Süleyman Soylu Beşikdüzü Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Hayriye Yıldız kimdir? Zafer Partisi Isparta- Atabey Belediye Başkan adayı Hayriye Yıldız kaç yaşında, nereli? Berat Doğan kimdir? Zafer Partisi Isparta- Aksu Belediye Başkan adayı Berat Doğan kaç yaşında, nereli? Oğuz Emre Gökal kimdir? Zafer Partisi Hatay- Yayladağı Belediye Başkan adayı Oğuz Emre Gökal kaç yaşında, nereli? Akaryakıt fiyatları 3 haneli rakamlara mı çıkıyor? Cumhurbaşkanlığı ne dedi? Suphi Yıldız kimdir? Zafer Partisi Hatay- Samandağ Belediye Başkan adayı Suphi Yıldız kaç yaşında, nereli? Salih Savaşlı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Reyhanlı Belediye Başkan adayı Salih Savaşlı kaç yaşında, nereli? Abdullah Kadayıf kimdir? Zafer Partisi Hatay- Payas Belediye Başkan adayı Abdullah Kadayıf kaç yaşında, nereli? Serhan Yıldırımhan kimdir? Zafer Partisi Hatay- Kırıkhan Belediye Başkan adayı Serhan Yıldırımhan kaç yaşında, nereli? Cengiz Kırgın kimdir? Zafer Partisi Hatay- İskenderun Belediye Başkan adayı Cengiz Kırgın kaç yaşında, nereli? SURİVOR KİM ELENDİ? Survivor All Star 2024 adaya kim veda etti? OY SAYIMINDA İFTAR MOLASI OLACAK MI? YSK iftar arası kararında ne dedi? Vatandaşa yumruk atan Belediye Başkanı kim? Vatandaşa neden yumruk attı? Mustafa Oktay Aksu kimdir? Halk Tv konuğu Mustafa Oktay Aksu kaç yaşında, nereli? Mustafa Oktay Aksu biyografisi! 1 NİSAN 2024 PAZARTESİ ÜNİVERSİTELER TATİL Mİ? Seçimden sonraki gün resmi tatil mi, kimlere tatil? Oy sayımında iftar molası olacak mı? YSK açıklama yaptı mı, ne dedi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title