Haberler

Soygun Süsünü Jandarma Ortaya Çıkardı

Gaziantep'den Ağrı'nın Eleşkirt İlçesine Un Nakliyesi Yaparken, Soyuldukları Gerekçesiyle Jandarmaya Başvuran 2 Kişinin Oyunu, Güvenlik Kuvvetlerince Bozuldu.

Gaziantep'den Ağrı'nın Eleşkirt ilçesine un nakliyesi yaparken, soyuldukları gerekçesiyle jandarmaya başvuran 2 kişinin oyunu, güvenlik kuvvetlerince bozuldu.

Edinilen bilgiye göre, 26 Temmuz günü 01.15 sıralarında Eleşkirt ilçe Jandarma Bölük Komutanlığı'na başvuran S.Ö. ve N.S., nakliyecilik yaptıklarını ve soyulduklarını belirttiler. Şahıslar, Gaziantep'ten bir un fabrikasından aldıkları 30 tonluk unu taşıdıkları sırada, Eleşkirt Güzeldere mevkiinde beyaz bir renault marka aracının önlerine çıktığını 4-5 silahlı adamın araçtan inarek, 2 adet cep telefonlarını ve 700 YTL parayı gaspettiğini belirterek şikayetçi oldular. Şahısların ifadelerinin birbirini

tutmaması üzerine, Jandarma ekipleri, 2 kişiyi ayrı ayrı olarak olay yerine götürüp, olayı anlatmalarını istedi. Şahısların ifadelerinedn böyle bir olayın olmadığı anlaşıldı. Şahıslar daha sonra suçlarını itiraf ettiler. Şahısların paralarını Eleşkirt terminalinin önünde bir telefon direğinin altına gömdükleri, 30 bin YTL değerindeki unları Ağrı Patnos ilçesinde bir firmaya 18 bin YTL'ye sattıkları tespit edildi. Patnos ilçesinde yapılan incelemede ise satılan unlar bir depoda ele geçirildi. Sanıklar,

ifadelerinin tamamlanmasının ardından Cumhuriyet Savcısı'nın tutuklama talebiyle çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak Ağrı Cezaevi'ne konuldu.

(NE-İRT-ÖK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title