Haberler

Soyad Tarafından Düzenlenen Etkileşim Semineri Sona Erdi

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığının, Vakıfta Görev Yapan Yöneticilere ve Halkla İlişkiler Personeline Yönelik Düzenlediği "Etkileşim" Semineri Sona Erdi.

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığının, vakıfta görev yapan yöneticilere ve halkla ilişkiler personeline yönelik düzenlediği "Etkileşim" semineri sona erdi.

SYDV çalışmalarından sorumlu Vali Yardımcısı Muammer Aksoy, SOYAD Vakfı tarafından, vakıf yöneticileri ile halkla ilişkiler personeline, yöneticilik becerilerini geliştirmeye ve gerek birbirleri ile gerekse halkla olan ilişkilerinde daha olumlu davranışlar kazandırmaya yönelik olarak düzenlenen ve 6 hafta süren "Etkileşim" seminerinin sona erdiğini söyledi.

Aksoy, yönetim ve kişisel gelişim alanında, Ufuk Vurdum, Muharrem Demircan ve Serkan Sabuncuoğlu tarafından yürütülen etkinliklerde, personelin yönetim ve halkla ilişkiler konularında özellikle kişiliklerinden kaynaklanan açık alanların tespiti, kendilerine farklı açılardan ayna tutulması suretiyle bu açık alanlarla ilgili olarak farkındalıklarının sağlanması, personelin yöneticilik ve liderlik özelliklerinin geliştirilmesi, insan ilişkilerinde soğuk, itici, kırıcı olmadan gerekli iletişim ve etkileşimin sağlanıp sürdürülmesi, personelin kriz ve süreç yönetim becerilerinin geliştirilmesi, personelin mevcut olumlu yönlerinin ortaya çıkarılarak geliştirilmesine katkı yapılması amacıyla her biri 4 saatlik atölye çalışması niteliğinde 12 seminer gerçekleştirildiğini belirtti.

Aksoy açıklamasında, "Eğitime katılan personel, yürütülen çalışmalar sonucunda, kendini tanıma konusunda daha ileri bir noktaya geldi. Kişilikleri ile ilgili açık alanları daha iyi görüp, görev gereklerinin yerine getirilmesinde üzerlerine düşenin ne olduğunu daha iyi kavradı. İnsan ilişkilerini çatışmaya vardırmadan sürdürebilme konusunda önemli beceriler kazanıldı, kriz ve süreç yönetiminde daha eğitimli ve daha güçlü hale gelerek, kendilerine güvenleri arttı" dedi.

Aksoy, bu çalışmaları Milli Eğitim yöneticileri için de uygulayarak önemli kazanımlar elde ettiklerini ifade ederek, bunun sonucunda aynı çalışmanın SYDV'de de uygulamasına karar verdiklerini söyleyerek, "Sonuçlandırılan çalışmadan memnun kaldık ve beklediğimiz yararı elde ettik" diye konuştu.

(İÇ-AK) 29.04.2008 18:28 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title