Haberler

Şov İçin Kameralar Önünde Anakondaya Yem Oldu

Güncelleme:

Discovery Channel'da yayınlanan program için "yılan geçirmez" kostümü ile anakondanın kendisini yutmasına izin veren Paul Rosolie hayvanseverlerin tepkisini çekti.

Doğa bilimci Paul Rosolie, Discovery Channel'ın "Eaten Alive" isimli programı için kendi ürettiği "yılan geçirmez" bir kostümü giyerek dev bir anakondanın kendisini yutmasına izin verdi.

HAYVANSEVERLER ELEŞTİRDİ

7 Aralık'ta yayınlanacak olan programın tanıtım filmi tüm dünyada büyük ilgi gördü ancak hayvanseverler "reyting için" bir canlıya eziyet ettiğini söyledikleri Rosolie'yi eleştirdi.

"BENİ TANIYANLAR BİLİR"

Programın yayından kaldırılması için Change.org internet sitesinde bir imza kampanyası başlatılırken, 26 yaşındaki doğa bilimci, "Beni tanıyan herkes hiç bir canlıya zarar vermeyeceğimi bilir" diyerek kendini savundu.

Amazon ormanlarında yaşayan Anakonda cinsi yılanlar 9 metre uzunluğa ulaşabiliyor ve genellikle vahşi domuz ve geyikleri yiyerek besleniyor. Avlarını sıkıştırarak boğup öldürdükten sonra bütün halinde yutan anakondaların birçok kez "insan yediği" iddia edildiyse de bu iddialar şimdiye dek kanıtlanamadı.

Kaynak: Haberler.Com / Dünya

Komik - İlginç Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (37)

capan oglu baran ercanMobil-ANDROID:

tayip kadar kafaniZa tas dussun allahi.m omrune omur katsin yasAsin tayip baba

49
128
yanıtYanıtla
sari sulo:

ya arkadaslar gercekten normal degilsiniz tayyip konusunda. herseyi neden ona bagliyorsunuz piskolojik problemlerinizmi var anliyamiyorum.

61
33
yanıtYanıtla
hayvan severmiş:

bu kadar köpek insanları ısırırken şu hayvan severler nerede acaba. hayvan sevdikleri kadar insanları niye sevmezler. . .

56
7
yanıtYanıtla
aroşi:

ancak senin gibi beyinsiz dawarlar yapar sen pkk, ye kurban ol

10
53
yanıtYanıtla
SURUÇ LU:

PKK lıdır kesın bu adam, insaf kalmamıs.

31
31
yanıtYanıtla
kanijeliMobil-ANDROID:

ulan rte kadar basınıza taş düşer inşallah

33
26
yanıtYanıtla
ne guzel bolundukmobilWeb@haberler.com:

ne guzel bolduler bizi.kimi tayyipci kimi fethullahci kimi chpci kimi mhpci.kurt diye diye memleketin yarisini yarisina dusman ettiler.ama her biri almana ingilize ya da fransiza hizmet ettiler.uyanirmiyiz ki bir gun.zoor zorrr.

40
10
yanıtYanıtla
MÜSLÜMAN KÜRT:

Kur''an-i Kerim''in Yunus suresinde buna benzer bir olay var! Kur''an-i Kerim''den ilham alip kafirler bu deneyi gerceklestirmisler!

13
31
yanıtYanıtla
Efe yigit:

Rahatsiz bir Toplum olmusuz bakiyor en kücük bir olayda yapilan yorumlarda illaki bir partinin ismi geciyor hic alakasi olmadigi halde bu tip toplumlarin tedavisi imkansizdir yaziklarlar olsun üreten Toplum olmak yerine sadece dedi kodu toplumu.

34
2
yanıtYanıtla
HAKAN:

Anakonda paralelmi sormak lazım.

20
13
yanıtYanıtla
Tüm 37 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title