Haberler

Soul Stuff Hayranlarına Sürpriz

Çok sevilen rock'n roll grubu "Soul Stuff" 29 temmuz cuma, Mambo BeachClub'ta

Unutulmaz konuk ve geceleriyle İzmir Foça'da adından sık sık söz ettiren Mambo Beach Club, 29 Temmuz 2011 Cuma günü misafirlerini unutulmaz bir geceye davet ediyor. Geçen sene de Mambo'da sahne alan Soul Stuff, hayranları tarafından çok ilgi görmüştü. Yapılan anketler sonucunda en çok istenilen grup olan Soul Stuff 22 Temmuz Cuma gecesi tekrar İzmirli sevenleriyle buluşuyor.

Dünyaca ünlü rock efsaneleri; URIAH HEEP, THE BLUES BROTHERS BAND, CHUCK BERRY gruplarıyla aynı sahneyi paylaşan ve 1995'den bu yana binlerce hayran kitlesine sahip Rock'n Roll grubu Soul Stuff, 22 Temmuz Cuma Mambo Beach Club'ta hayranlarına unutulmaz bir gece yaşatmaya hazırlanıyor.

TÜRKİYE'NİN ELVIS PRESLEY'İ FOÇA'DA

Grubun solisti Alper Cengiz, 2007'de İngiliz devlet televizyonu BBC 'nin Elvis Presley'in ölümünün 30. yılı anısına Londra'da düzenlediği ve tüm dünyayı kapsayan "WORLD'S GREATEST ELVIS" adlı TV yarışmasında binlerce aday arasından seçilerek finalde yarışmaya hak kazandı. Bunun yanı sıra grup; 12 Mayıs 2008 tarihinde Alper Cengiz'in solist olarak yer aldığı, ANKARA KENT ORKESTRASI, BİLKENT YAYLI GRUBU ve SOUL STUFF'ın birlikte sahne aldığı yaklaşık 40 kişilik bir orkestra ile "YÜZYILIN SANATÇILARI KONSERLERİ DİZİSİ NO.1 ELVİS PRESLEY" konserini gerçekleştirdi.

Eğer siz de Mambo Beach Club ailesinin size özel hizmetlerinden faydalanmak istiyorsanız hiç vakit kaybetmeden bu cennet koya uğrayın. Size düşündüğünüzden daha yakınız; İzmir 40, Eski Foça 15, Yeni Foça ise sadece 5 dakika mesafede.

Detaylı adres için aşağıdaki telefonları 24 saat arayabilirsiniz:

Adres: Mambo Beach Club / Fatih Mah. Oruçreis Cad. No:230 Yeni Foça – İZMİR

Tel: 0232 814 69 59 – 0533 927 75 45

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title