Haberler

Şota: Fenerbahçe'ye Bir Şartla Gelirim

Güncelleme:

Hande Yener, İstanbul'un trafiğinden şikayet eden Şota'ya "Fener' zengin kulüp, sana helikopter alır" derken Şota ise "Fenerbahçe bana helikopter alırsa oraya giderim" ifadesini kullandı.

Geçtiğimiz günlerde Kasımpaşa'daki görevinden istifa eden teknik direktör Şota Arveladze, dün akşam Kanal D'deki Beyaz Show'a konuk oldu.

"EVİME YAKIN KULÜBE GİDERİM"

Hande Yener ve Tolgahan Sayışman'ın da yer aldığı programda, birbiri ardına yaptığı esprilerle izleyenleri kahkahalara boğan Şota, Beyazıt Öztürk'ün, "Transfer durumu söz konusu olursa, 3 büyüklerden hangisine gidersin?" sorusunu, kendine has üslupla yanıtladı: "Ben Zekeriyaköy'de oturuyorum. İstanbul'un trafiği malum! Trafik sıkışıklığında dünyada 1 numara. Tabii takım çalıştırırken de hayatın devam etmesi lazım. Evime en yakın olan kulübe giderim."

"FENERBAHÇE, HELİKOPTER ALIRSA ORAYA GİDERİM"

Şota'nın bu sözleri üzerine araya giren Hande Yener, "Fenerbahçe çok zengin kulüp, sana helikopter alır" dedi. Gürcü teknik adam bu kez, "Fenerbahçe bana helikopter alırsa oraya giderim" ifadesini kullandı.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Şota Arveladze Hande Yener Fenerbahçe Kasımpaşa Spor Haberler

500

Yorumlar (6)

KOMEDYEN METO:

HELİKOPTER ALIRSA FENERE GİDERİM. UÇAK ALIRSA GALATASARAYA , PARAŞÜT ALIRSA ÇORUM SPORA GİDERİM

15
5
yanıtYanıtla
Yusuf D.:

Adam espri yapıyor yahu. . bir seyredin öyle yapın şu yorumunuzu.

15
1
yanıtYanıtla
GALATASARAYMobil-ANDROID:

büyük adam

10
0
yanıtYanıtla
KAPTAN MARKOSMobil-ANDROID:

jetsiki ister misin

5
1
yanıtYanıtla
yeniMobil-ANDROID:

aynen

4
0
yanıtYanıtla
can:

harika bi yetenegi var bu sota nin

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title