Haberler

Sosyeteye Sürprizli Sevgililer Günü

Cemiyet Hayatının Ünlü İsimleri Bir Dergiye En Unutamadıkları 14 Şubat Anılarını Anlattı. Kiminin Ayaklarına Güller Dökülmüş, Kimi Gözünü Bambaşka Bir Ülkede Açmış!..

CEMİYET HAYATININ ÜNLÜ İSİMLERİ BİR DERGİYE EN UNUTAMADIKLARI 14 ŞUBAT ANILARINI ANLATTI. KİMİNİN AYAKLARINA GÜLLER DÖKÜLMÜŞ, KİMİ GÖZÜNÜ BAMBAŞKA BİR ÜLKEDE AÇMIŞ!..

Her özel gün -adı üstünde özeldir ama herhalde Sevgililer Günü'nün ayrı bir özelliği vardır; çünkü aşka adanmış bir gündür. Bu özel günde sevgililer, birbirlerine olan aşklarını, farklı kutlamalar veya hediyelerle ifade etmeye çalışır. Kimi sevgililer, 14 Şubat'a denk gelen sürpriz tatil programları hazırlar, kimi romantik bir yemek organize eder, kimi güzel bir hediye alır ve sevgilisini mutlu etmeye çalışır.

Neden unutamadılar?

Bu çabaların bazıları o kadar özel ve şaşırtıcı olur ki, 'unutulmazlar' arasına girer. Peki cemiyet hayatının ünlü kadınlarının unutamadıkları Sevgililer Günü hangisi? Sevgilileri bu özel günde ne yaptı da onlar hiç unutamadı?

Ronit Gülcan-Cem Hakko

Cem sıkı bir James Blunt hayranıdır. Ben de geçtiğimiz yıl Sevgililer Günü'nde ona büyük bir sürpriz hazırladım. James Blunt'ın 17 Mart'ta Hollanda Rotterdam'da bir konseri vardı. O konsere iki tane VIP bilet aldım. 14 Şubat'ta da 'You Are Beatiful' adlı şarkı eşliğinde yediğimiz bir akşam yemeği esnasında uçak biletleri ile konser biletlerini ona verdim. Cem çok sevindi. Bu nedenle o Sevgililer Günü'nü hiç unutamam.

Hülya Kalyoncu: Sürpriz nikahın şahidi olmuştuk

En unutamadığım Sevgililer Günü bizimle değil, yakın arkadaşlarımız Siren ve Gökhan Çarmıklı ile ilgili. Birlikte Sevgililer Günü için Rotterdam'a gitmiştik. Gökhan Bey, Siren'i nikah masasına oturtarak sürpriz yaptı. Biz de Cem ile nikah şahidi olmuştuk.

Ceyla Aysal: Galatasaray maçına gittik

Oğlum Kaan daha doğmamıştı, eski eşim Cenk ile birlikte Galatasaray'ın çok önemli bir Avrupa maçı için yurtdışına gitmiştik. O gün de Sevgililer Günü'ne denk gelmişti. Baş başa yemek yemeyi düşünürken, kendimi Galatasaray maçında buldum. Galatasaray o maçı aldı ve biz de çifte kutlama yaşamış olduk.

Deniz Berdan: Helsinki tatili bir başkaydı

Bundan üç sene önce Haluk ile birlikte planladığımız Sevgililer Günü'nü hiç unutamam. Helsinki'ye harika bir seyahat yapmıştık. Gündüzleri 18. yüzyıldan kalma kafelerde oturmuş, sokaklarda alışveriş yapmıştık. Geceleri ise underground kulüplerde çok eğlenmiştik. Hem çok eğlendiğim hem de çok romantizm yaşadığım bir tatildi.

Feryal Gülman: Alışkanlığımızı geçen yıl ilk kez bozduk

Biz Sevgililer Günü'nde eşim ve oğlumla birlikte keyifli yemek yemeyi severiz. Genelde evde günün konseptine uygun süslemeler ve yemek yaparım. Ama geçen yıl bu alışkanlığımız bir arkadaşımızın davetiyle değişti. Kalabalık bir arkadaş grubuyla kutladık, çok güzeldi. Gittiğimiz otelde de çok özel bir oda kiralanmıştı.

Ivana Sert: Evin önüne bir kamyon gül döktü

Evliliğimizin ilk yılındaki Sevgililer Günü'ydü. Yurdal bir kamyon gül almış. Ama hepsinin yapraklarını ayıklatmış, içinde böcek veya başka bir şey çıkmasın diye de yıkattırmış. Akşam saatlerinde evin önüne bir kamyon gülü getirtip döktürdüğünde gözlerime inanamamıştım. Balkonda öylece kalakalmıştım. Benim için çok güzel bir Sevgililer Günü'ydü.

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title