Haberler

Sosyetenin Yeni Gözdesi Kaburgacı Maslak'ta!

İstanbul Maslak'ta açılan Kaburgacı Ahmet Usta kısa zamanda sosyetenin vazgeçilmezi haline geldi. Sosyetenin akın ettiği bu restorant müşterilerine eşsiz lezzetler sunuyor.

Eskişehir'deki lezzet yolculuğuna, İstanbul Maslak'ta devam eden Kaburgacı Ahmet Usta yeni ve ferah yerinde enfest yöresel lezzetleri ve sunumları ile hizmet veriyor. Kaburgacı Ahmet Usta kısa zamanda sosyetenin de vazgeçilmezi haline gelirken yerli ve yabancı turistlerinde yeni lezzet durağı haline geldi.

GELENEKSEL TÜRK MUTFAĞINDAKİ YENİ LEZZETLER

Kaburgacı Ahmet Usta Dana ve kuzu kaburga porsiyonların yanı sıra müşterilerine sundukları geleneksel Türk mutfağındaki lezzetlerle de dikkatleri çekmeyi başarmıştır. Kaburgacı Ahmet Usta'nın menüsünde Kuzu Gerdan Fırın, Kaburga Dolması, Kuzu Taraklık, Tavuk Şiş, Pirzolalı Sac Tava, Kuzu Kaburga Dolması gibi yemeklerin yanı sıra her gün geleneksel ev ve yöresel yemekleri de sunulmaktadır.

KUZU KABURGA NASIL YAPILIR?

Ahmet Usta; kuzu kaburganın üzerinde dikkatli şekilde bir cep oluşturulur. Soğanlar bu cebe doldurulur ve dikilir. Sarımsaklar ezilir. Salça, tuz ve kekikle karıştırılıp doldurulup dikilen eyanın her tarafına yedirilir. 2 saat kadar dinlendirilir. Düdüklü tencerede en az 1,5 saat pişirilir. İsterseniz çıkardıktan sonra fırınlayıp üzerinin kızarmasını sağlayabilirsiniz.

Kaynak: Bültenler / Yemek Tarifi

Ahmet Usta İstanbul Maslak Yemek Tarifi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title