Haberler

Sosyete Kasabı Nusret'in Sosyal Medya Paylaşımı Kısa Süre İçerisinde Milyonlarca İzlenme Sayısına Ulaştı

Güncelleme:

Sosyal medyayı en aktif kullanan Türk ünlülerin başında gelen sosyete kasabı Nusret Gökçe'nin Instagram hesabından paylaştığı yeni videosu kısa süre içerisinde milyonlarca kez izlendi.

TUZLAMA HAREKETİYLE ŞOVUNU YAPMAYI İHMAL ETMEDİ

Kendisine özgü "Saltbae" hareketiyle milyonlarca kişi tarafından tanınan Nusret yine çok konuşulacak bir video imza attı. Özenle hazırladığı etin videosunu çeken Nusret, kendisiyle özleşen tuzlama hareketini de yapmayı ihmal etmedi.

Sosyete Kasabı Nusret'in Sosyal Medya Paylaşımı Kısa Süre İçerisinde Milyonlarca Kez İzlendi

RESTORANI MÜHÜRLENMİŞTİ

Sosyete kasabı Nusret dükkanının zabıtılar tarafından mühürlenmesiyle gündeme gelmişti. Beşiktaş Belediyesi tarafından yaptığı açıklamada, "Bebek'teki restoranın ruhsatının olmadığı tespit edilmiş, gerekli tedbirler alındıktan sonra zabıta ekipleri tarafından mühürlenmiştir" ifadeleri kullanılmıştı.

Sosyete Kasabı Nusret'in Sosyal Medya Paylaşımı Kısa Süre İçerisinde Milyonlarca Kez İzlendi

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

NusrEt Steakhouse Sosyal Medya Gökçe Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir? Fatih Sultan Mehmet kardeşlerini öldürdü mü? Erdoğan'dan öğretmen ataması son dakika açıklaması! Öğretmen ataması ne zaman, kaç tane, hangi branşlarda yapılacak? Barcelona PSG maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Barcelona PSG maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Borussia Dortmund Atletico Madrid maçı CANLI izle! 16 Nisan Dortmund A.Madrid Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? NO Pelicans LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans LA Lakers maçı Sacramento Kings GS Warriors NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Barcelona PSG maçı CANLI izle! 16 Nisan Barcelona PSG Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 16 Nisan EXXEN spor canlı izle! Sancaktepe jakuzi olayı ne? Belediyede jakuzi mi var? Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı?
500

Yorumlar (51)

Tutuklu:

Bu adam eskiden istinye parkda kasapda çalışan bir elemandi evet arkasında saglam bir para babasi var adı bende kalsın

14
8
yanıtYanıtla
kartal:

acun ılıcalı kim olacak

yanıt0
yanıt0
Kılçık:

Adam kaçak dükkanda milleti el kol bıçak hareketleriyle iyi söğüşlüyor. . . Millette söğüşlenmek için özel sıraya giriyor. . Adam milletin zaafını çok iyi yakalamış. . Tonla parayı istiflemeyle uğraşırken ruhsat almaya zaman bulamıyor. . Hey gidi garip ülkem hey. .

11
6
yanıtYanıtla
atvinli:

kılçık kafalı senin bakış açın o kadar sen ne anlarsın ülkemize ne kadar döviz getiriyor bu adam dünya çapında ülkemizi temsil ediyor adam bulaşıkçılıktan bu günlere gelmiş siz ancak titancı kenan şeranoğlu gibi adamları seversiniz

yanıt0
yanıt2
Cahil:

Artvinli hakikaten merak ettim. Bu adam ülkemize kaç para döviz kazandırmış. Madem bidiğini iddia ediyorsun kazandırdığı yıllık döviz tutarını da resmi kanallardan yaz ki bizde bilgin ile bilgilenelim. . Yazmış olmak için yazmış olmazsın sonuçta.

yanıt1
yanıt0
öhööö öhöööö:

ruhsatli olup vergi ödemeyen bir sürü akpli ne olacak

9
7
yanıtYanıtla
siyaset kokuyor:

akpli olmadigi icindir heryeri herseyi yagmaliyor islamci görünümlü cete partisi okadar sahtekar dolandirici akpli varken hatta partinin icinde bile faliyet gösterirken dürüst masum insanlara saldirmak bunlarin isi

7
8
yanıtYanıtla
Dot 3:

Millete pahali pahali yediriyor

9
3
yanıtYanıtla
dilenci:

ölsede hevla yesek valla.

5
5
yanıtYanıtla
Birisi:

Bi gün o ette seni döver

4
6
yanıtYanıtla
Tüm 51 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title