Haberler

Sosyete Kasabı Nusret Gökçe, Manhattan'daki Çalışanlarıyla Mahkemelik Oldu

Güncelleme:

Birçok ünlü ismi ağırlayan ve dünyanın farklı ülkelerinde şube açarak tuz dökme hareketiyle şöhret olan Nusret Gökçe, ABD'de çalışanlarıyla davalık oldu.

Birçok ünlü ismi ağırlayan ve dünyanın farklı ülkelerinde şube açarak, tuz dökme stiliyle 'Salt Bae' lakabıyla şöhret olan Nusret Gökçe, ABD'de çalışanlarıyla davalık oldu.

"MÜDÜRLER ARASINDA PAYLAŞTIRILIYORDU"

ABD'nin New York şehrindeki Manhattan'daki şubesinde çalışan Mustafa Fteja isimli bir garson, eski patronu Nusret Gökçe'nin garsonlara gelen bahşişlere el koyduğunu ve duruma karşı çıkan tün çalışanları kovduğunu iddia etti. West 53rd Street'teki Nusr-et şubesinde çalışan Fteja, "Nusret bahşişleri bir ortak havuza atıp daha sonra veriyordu. Fakat bunların yüzde 3'ünü keserek veriyordu. Para havuzundaki para hizmet alanında çalışmayanlara da veriliyordu. Garsonlara verilen para, barista, sushi ustası ve müdürler arasında paylaştırılıyordu" dedi.

Sosyete Kasabı Nusret Gökçe, Manhattan'daki Çalışanlarıyla Mahkemelik Oldu

GARSONLARI KOVDU

Fteja, müşterilerin bahşişi garsonlara verdiğini söylerken, "Nusret, bahşişleri ödenmeyen ya da daha az aldığından şikâyetçi olan garsonları sistematik olarak kovdu. Buna ben de dahilim" şeklinde konuştu. Fteja, Nusret'in zararını karşılamasını için dava açarken, tam olarak ne kadar para istediğine dair bir açıklama yapılmadı. Gökçe, ABD'de daha önce de etleri eldiven takmadan pişirdiği için eleştirilerin hedefi olmuştu. ABD'nin çok okunan gazetelerinden NY Post, habere geniş yer verirken tüm şikayetlere rağmen restoranın rağbet gördüğünü belirtti.

Sosyete Kasabı Nusret Gökçe, Manhattan'daki Çalışanlarıyla Mahkemelik Oldu

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Amerika Birleşik Devletleri Nusret Gökçe Manhattan Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Trabzonspor Karagümrük maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! TS Karagümrük maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Survivor Damla elendi mi? Survivor Damla gitti mi 24 Nisan 2024? Trabzonspor Karagümrük maçı CANLI izle! 24 Nisan TS Karagümrük ZTK maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Sandık Kokusu 20. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Sandık Kokusu yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Taş Kağıt Makas 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Taş Kağıt Makas yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kuruluş Osman 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Bir Sevdadır 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Bir Sevdadır yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? OKC Thunder NO Pelicans NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 25 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor Düello oyununu kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba 2024? Survivor kim elendi? 24 Nisan Çarşamba Survivor'da kim elendi? Survivor eleme adayları kim? 24 Nisan Çarşamba Survivor potada kimler var? #129300 Kaç öğretmen atanacak? Atanacak öğretmen sayısı belli oldu mu? Bakan Tekin duyurdu Survivor kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (44)

VARTO:

Neresi sosyete kasabı kardeşim onu ünlü yapan bizim halkımız. Hiç sevemedim gitti şu mahlukatı.

12
15
yanıtYanıtla
kayı boyu:

mahlukat seniin gibi davarlardır

yanıt5
yanıt4
yamaç):

Dünya da en çok tanınan Türikiye cuhuriyeti vatandaşı sevmesen de saygı duymak zorundasın

yanıt1
yanıt0
777:

ASLANSIN NUSRETT

12
12
yanıtYanıtla
Mantıklı görülüyor:

Bahşiş servise değil genel memnuniyete verilir.

19
3
yanıtYanıtla
sd:

bahşiş tüm ekibin hakkıdır, geride o yemeği yada içeceği hazırlamak için ustalar emek harcıyorlar, sen sadece götürüyorsun

19
1
yanıtYanıtla
Garson haksız:

İyi de kardeşim yemeği hazırlayan ahçılar yada tezgah arkasındaki kişiler iken verilen bahşişin sadece garsona verilmesi tabiki saçma olur. Paylaştırılması gerekir sonuçta o yemeğin masaya ulaşana kadar herkesin bir emeği var.

15
0
yanıtYanıtla
Dobra:

Her yeri çöplüğün zannedersen olacağı bu!

3
11
yanıtYanıtla
PLATON:

adam yürüdü gitti. her sabah erken kalkıp spor yapan parklarda koşan işinin başına geçip şovunu yapan geliştiren dünyaya yayolan çıplak kadınlar paylaşmayan aşk ve özel hayatını paylaşmayan bir girişimcilik örneği olan biri örnek alınacağına malesef kimi kesimlerce böyle karalanmaya çalışılıyor kedi ulaşamadığı ciğeri mundar dermiş misali .

13
1
yanıtYanıtla
hopalı:

aynen platon bulaşıkçılıktan başlayıp bügün dünyaca ünlü kebap kralı oldu hem ülkemizi temsil ediyor hemde milyar dolar ülkemize gelir kazandırıryor devletin bu insana her türlü kolaylığı göstermesi gerekir

yanıt5
yanıt0
Tüm 44 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title