Haberler

Sosyete Kasabı Nusret 23 Nisan Nedeniyle Çocukluk Fotoğrafını Paylaştı

Güncelleme:

Sosyete kasabı Nusret, 23 Nisan nedeniyle paylaştığı ilkokul fotoğrafında önlüğünün farklı olmasını, "Neden farklı renk derseniz çünkü yoktu" diyerek açıkladı.

Sosyete kasabı Nusret, yayınladığı bu fotoğrafa, "23 Nisan kutlu olsun. Bu benim ilkokul resmim hayatımda sadece 6 yıl okumuşluğum var. Neden farklı renk derseniz çünkü yoktu" notunu düştü.

Nusret bir röportajında şunları söylemişti:

"ET BENİM TUTKUM OLDU"

"Annem-babam okuma-yazma bilmiyor. Maddi yetersizliklerden dolayı ben de okuyamamışım. Altıncı sınıf terk. Ama demek ki bir şeyler de varmış ki bende, su satarak, ayakkabı boyayarak iş hayatına atılmışım, 14 yaşında kasaba girmişim. Çırak olarak. Et benim tutkum oldu."

Kaynak: Haberler.com / Magazin

23 Nisan Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (73)

TUZZZZ:

ADAM GEÇMİŞİNİ UNUTMUYOR. HELAL OLSUN NE DİYELİM

27
2
yanıtYanıtla
ferhat:

o döneme denk gelenler bilir her okulda birkaç tane vardı güzel çoçuklardık biz kimse demezdi neden siz fakirmisiniz belki o önlükle okula gelen çoçuklarda bir uhdedir şimdi olsa bütün çoçuklar tepki gözterir dalga geçer o güzel çoçuklar olarak nasıl böğle maddeci insafsiz çoçuklar getiştirdik bilemiyorum

28
0
yanıtYanıtla
TİREBOLU LU HASAN PAŞANIN OĞLU TOLGA:

Bu adam ''TAM AMA TAM BİR KAHRAMAN''

23
3
yanıtYanıtla
kasap ibiş:

kahramanlık bu kadar ucuzmu sizin orda len

yanıt1
yanıt2
gercek adam:

şımdıde fakır olanlara bır hayrın yok zengın sosyetenın hızmetındesın. . .

12
14
yanıtYanıtla
Gerçekleri gör:

Fakirin neye ihtiyacı var söylermisin.

yanıt0
yanıt4
real hombre:

fakırın neyemı ıhtıyacı var. . . . . . . dostum sen ne içtin sabah sabah

yanıt4
yanıt0
can:

en düşük işçi kaç tl alıyor onuda araştır

yanıt0
yanıt0
yaşlı kurt:

ne biliyon olmadığını yanında kaç kişi ekmek yiyor farkındamısın

yanıt1
yanıt3
reral hombre:

o ekmek yıyorlarr dedıgın emekterlar sayesınde donerın porsıyonunu 250 lıraya satıyor. . sızın hep kucuk gorduğunuz o ekmek yıyenler esasında ekmek yedırenler unutma yaslı kurt

yanıt0
yanıt0
Tüm 73 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title