Haberler

Sosyal Medyadan Polise Hakaret Ettiği İddia Edilen Muhtar Gözaltına Alındı

Güncelleme:

Antalya'nın Alanya ilçesinde polis ekiplerinin kendisine haksız yere 4 bin TL ceza kestiğini iddia ederek, sosyal medyadan hakaret eden mahalle muhtarı gözaltına alındı.

Antalya'nın Alanya ilçesinde polis ekiplerinin kendisine haksız yere 4 bin TL ceza kestiğini iddia ederek, sosyal medyadan hakaret eden mahalle muhtarı gözaltına alındı.

POLİSLERE HAKARET ETTİ

Alanya'nın Karapınar Mahallesi'nde muhtar olan ve 31 Mart 2019'da yapılacak yerel seçimlerde bu kez Güllerpınarı Mahallesi'ne adaylığını ilan eden Kadir Güneş iddiaya göre kendisine ceza kesen trafik polislerine sosyal medya hesabı üzerinden hakaret etti. Hastane kavşağında trafik polisleri tarafından kendisine ceza 4 bin TL kesildiğini söyleyerek sosyal medya hesabı üzerinden trafik polisleri hakkında ağır sözler sarf eden Kadir Güneş yaptığı paylaşımında "Arkadaşlar, bugün polisler hastane kavşağında bana 4 bin TL ceza yazdı. Ben trafiğe çıkmadım. Dururken yazdı. Türk polisi siz buysanız, yazıklar olsun. Doğuda geberdiğinizde üzülürdüm. Geberin, üzülürsem namerdim. İnşallah geberirsiniz alayınız." ifadelerini kullandı.

Sosyal Medyadan Polise Hakaret Ettiği İddia Edilen Muhtar Gözaltına Alındı

Sosyal medyada paylaşılan yazılar üzerine harekete geçen Alanya İlçe Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, muhtar Güneş'i gözaltına aldı. Gözaltına alınan Güneş'in emniyetteki işlemleri sürdüğü öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Antalya 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (48)

Murat:

Sorsan devlet millet naraları atar cezayı yiyince polis doguda ölsün polis doğuda daha rahat emin olun batıda millete dokunsan ben terörist miyim der git doguda yap der ama bilmez doguyu hiç gelmemiştir hayatında urfadan öteye doğulular öcü değil canavar değil sizden daha insan

30
4
yanıtYanıtla
yorumsuz:

Dogru demis haksiz yere caza yazilirmi eger yaziliyorsa ben ozaman dogululara hak veriyorum

3
26
yanıtYanıtla
emr:

sen ne anlatıyorsun değişik dogululara hak vermekle ne alaka sımdı

yanıt1
yanıt0
xxx:

yetkililere bildirdim bu paylaşımı. . . o muhtar kadar en az sende suçlusun bu paylaşımınla. . . hak aramak hiç bir zaman kin kusmak değildir. . .

yanıt0
yanıt0
Alanyaya devlet gelmiş:

Kırmızı ışıkta bile durma zahmetine katlanmayan, arabalarında sinyal olmayan ! Motorluların başı boş gezdiği, bilimum façalı arabanın trafikte gezdiği , şuoğlu buoğlu diye dokunulamayan Alanyada , polis görev yapmış , görmemişin zoruna gitmiş. Alanya ya nihayet Devlet gelmiş , Allah a şükür

18
3
yanıtYanıtla
Hakkı Dayı:

Adalet herkese lazım.ayrım gayrım aslaa olmamalı.:)

18
0
yanıtYanıtla
Suursuz Pokemon:

Elbette Allah polisimize, askerimize, devletimize ve milletimize zeval vermesin ama eger ki muhtara söyledigi gibi hic birsey yapmadigi halde trafikte arac kullanmadigi halde veya kafalarina göre, sirf giciklik olsun diye ceza kestilerse adami da söyletmeyeceksin. Allah´tan korkmaz, kendini polis veya bir memur olarak görüp devletin ona verdigi yetkiyi kibirlenerek ve vatandasi kücük görerek kullanan memurlarimiz da var malesef. Bunlari sikayet etmekten kacinmamaliyiz!

6
7
yanıtYanıtla
ADAM:

DERHAL ELİNDEN MUHTARLIK MÜHRÜ ALINMALIDIR. ! DEVLETE KİN TUTAN . ŞEHİTLERE LAF EDEN BİR VARLIK. MUHTARLIK YAPAMAZ ! DEVLETİN EKMEĞİNİ YİYEMEZ !

12
1
yanıtYanıtla
Edep ya hu:

Senin vatan Sevdan da 4 bin TL lık mis Yazık ki hala bu milletin ve devletin muhtar kimliğini tasiyorsun Yazık ki ..........

11
0
yanıtYanıtla
Battalgazi:

Bu adamın tipi tip deyil nasıl muhtar seçmişlerse

10
1
yanıtYanıtla
Tüm 48 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title