Haberler

Sosyal medyadan çağrılan polislere bayram kömbesi

Güncelleme:

OSMANİYE'de polis ekipleri, bir vatandaşın sosyal medya üzerinden, "Size bayram kömbesi hazırladık, içine şeker de koyduk ne olur gelir misiniz" çağrısına kayıtsız kalmadı.

OSMANİYE'de polis ekipleri, bir vatandaşın sosyal medya üzerinden, "Size bayram kömbesi hazırladık, içine şeker de koyduk ne olur gelir misiniz" çağrısına kayıtsız kalmadı. Ekipler, vatandaşın evine giderek ikram edilen kömbeden yedikten sonra teşekkürlerini iletti.

Karaçay Mahallesi'nde oturan bir vatandaş, polis ekiplerine sosyal medya üzerinden "Size kömbe vereceğiz polis ağabeyler. Vallahi hazırladık, şeker de koyduk ne olur gelin?" paylaşımıyla mesaj gönderdi. Çağrıya kayıtsız kalmayan İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri çağrıyı yapan vatandaşın evine gitti. Eve giden motorize yunus timlerine kömbe ve meyve suyu ikram eden evsahibi geldikleri için ekiplere teşekkür etti. İkram edilen kömbeyi yiyen polisler de ikramlarından dolayı vatandaşa teşekkür ederek evden ayrıldı.


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Sosyal Medya Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title