Haberler
BBC
Güncelleme:

Sosyal medyadaki kampanyaya 7.5 milyon kişi destek verdi, İran'da üç kişinin idamı durduruldu

İran'da idama mahkum edilen hükümet karşıtı üç protestocunun cezalarının infazı, sosyal medyada başlatılan kampanyanın ardından durduruldu. Kampanyaya ABD Başkanı Trump'ın da dahil olduğu yaklaşık 8 milyona yakın kişi destek verdi. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (14)

KAA:

bizim yobazların özlediği ülke modeli

16
19
yanıtYanıtla
Hüseyin:

Evine giren hırsız ile burun buruna geldiğinde, eğer yatak odasında değil isen ona zarar vermenin suç olduğunu biliyor musun?Verdiğim örnek fikrini değiştirmen için değil, bu haberdeki İran hükümetini savunmak için hiç değil, sadece gerektiğinde ve hak ettiğine toplumun kanaat getirdiği durumlarda, suçlunun idam edilme seçeneğinin adalet sisteminin elinde bulunması içindir. Gösterilerin olduğu dönemde Culfa''da idim. Hükümet kesinlikle zam konusunda haksızdır. Ölenlerin ise sayısı belli değildir.

yanıt4
yanıt5
emre:

Gerçek şeriat en doğru ve adil yönetim Osmanlı imparatorluğunda vardı, Bunların uyguladığı yönetim söylediğin yönetimle aynımı. . ? Osmanlıda Hristiyanlar Meyhane bile işletirdi , Kıyafet toplum ahlak kurallarına göre serbestti, Din serbestti , Tüm inançlara saygı vardı, İnsanlarda saygı, sevgi, hoşgörü, ahlak , kültür vardı, , Suç diye bir oran yoktu, , Şimdi nasıl. . ? O dönemden Bin kat fazla suç işlenen bir topluma dönüştük. .

yanıt0
yanıt7
rızo:

helal

yanıt0
yanıt2
ACIMASIZ:

Idam edilmeliydi.Iran yargısı sosyal medyayla hareket ediyorsa zaten yargı idam edilmiştir.

4
18
yanıtYanıtla
mehmet:

senin evladın olsa ne düşünürdün acaba?

yanıt8
yanıt2
Memleketim:

Hükümet aleyhine mücadele ver idam et. Yok öyle sacmalik. Amarika, Iran komutanini öldürdügünde misilleme yapan Iran Ukrayna ve bazi Ülke vatandasini tasiyan yolcu ucagini füzeyle düsürüp masum insanlari öldürürken hükümeti kim idam edecek. Bu cagin Adalet sisteminde hicbir Ülke''de idam olmamali. Cünkü Adalet sisteminin cikar ugruna karar verdigi Ülke''lerde nice masum insanlar canindan olmusdur. Kadi''sida Hakim''ide tarafli karar vermektedir. ( Sana mükafat bana Adalet olmaz )

19
2
yanıtYanıtla
hakan:

İsrail adına mı bu yorum?İran''daki olayların ardında canavar trump ve israil var.

yanıt2
yanıt9
NİJERYALI:

İran sadece Kürtleri idam ediyor. Sebebiyse Sünni oldukları için.

6
6
yanıtYanıtla
Kemal:

İdam, insanlık suçu dur Bu iranlı ların Allah belasını versin ,zaten veriyor da...

5
7
yanıtYanıtla
kemal it:

kısas dinende caiz ve helaldir. Ananı babanı çocuğunu öldürsün adam sonra gel idam insanlık suçudur diye anırıyormusun görelim burada.

yanıt0
yanıt2
....:

Adamlar kimseyi öldürmemiş. İdamları kısas hükmüne tabi değil. Bu idam değil cinayettir.

yanıt3
yanıt0
Menemen:

Amerikada da Elektirik li sandalye ye oturtuyorlar...Bu daha mı Medeni...Yada ülkemizde binlerce insanın ölümüne sebep olanı beslemek çok mu insancıl bir şey... Bütün ailenizin, yada sevdiğinizin katili af yasası ile özgür olması, çok mu güzel.....Adalet Kısasa kısas tir.

8
3
yanıtYanıtla
Pag:

Kendini dindar sanan dinsizler..

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title