Haberler

Sosyal Medyadaki İnfaz Görüntüleri Kan Dondurdu!

Güncelleme:

Nijerya'da çekildiği tahmin edilen infaz görüntüleri kan dondurdu. Asker kıyafetli silahlı adamlar küçük çocukları kadını acımadan kurşuna dizdi.

Nijerya'da Boko Haram terör örgütü tarafından çekildiği iddia edilen görüntüler sosyal medya bomba etkisi yarattı. Asker kıyafeti giyen teröristler 2 kadını yanındaki küçük çocuklarıyla birlikte kurşuna dizerek infaz etti.

GÖZLERİNİ KIRPMADAN ÖLDÜRDÜLER

Teröristler, 2 genç kadını ve çocuklarını kaçırıp infaz edecekleri bölgeye götürdü. Ardından ağır makineli silahlarla 2 genç kadını ve çocuklarını gözlerini kırpmadan öldürdüler.

SOSYAL MEDYA KULLANICILARI NEFRET KUSTU

Sosyal medya kullanıcılarının görüntüler karşısında adeta kanı dondu. Yorumlarda "İnsanlık buna susuyorsa ben insan değilim. Bu zulüme sessiz kalan Müslümanlar ahiretinizi kurtaracağınıza mı inanıyorsunuz" yorumunda bulundu.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Sosyal Medya Nijerya 3.Sayfa Dünya Haberler

500

Yorumlar (166)

kantakuzen:

allah nasıl izin veriyor böyle olaylara yoksa allah yok mu tabiki de yok aptallar beyniniz mi tutuldu olsaydı zaten onların ölmesine izin vermezdi böyle kandırın kendinizi dinlerle fakirler oyalanır zenginler ise paralar ile oyalanır öpüyorum gözlerinizden hepinizi allah sadist ruhlu bir şizofren saygılar sizlere.

15
34
yanıtYanıtla
Müslüman genç:

Allah Kuran''da buyurur ki; ''Sakın Allah''ın zalimlerin yaptıkları zulümlerden habersiz sanmayın. Allah onların cezasını gözlerin dehşetten baka kalacağı kıyamet gününe erteliyor'' İbrahim suresi-42. ayet

yanıt2
yanıt0
zzz:

senin conta yanmış!

yanıt2
yanıt2
HER ZAMAN Bİ ÜMİT VARDIR:

...öteki tarafta hayat yoksa birşey kaybetmezsin ama varsa sen yapacak onu düşün bakalım..dönüş bileti Yok pişmanlıkta yok öteki tarafın...

yanıt1
yanıt0
s.goekmen:

ALLAH var ama senin beynin yok. bu kesin seni dinsiz yobaz

yanıt1
yanıt0
İsmim yok:

Zalimler için yaşasın cehennem .Allahın laneti zalimlerin üzerine olsun inşaallah

24
0
yanıtYanıtla
Enişte:

Cehennemi ne yazık ki müslümanlar ve zavallı insanlar yaşıyor, hep masumlar yaşıyor cehennemi, ne Allahın lanetinden bahsediyorsun, İlahi adalet falan hikaye olmuş artık; insanoğlu dini kendi çıkarları için kullana kullana Allahı küstürmüş. . . . Cehennemi beklemeye gerek yok bazıları için bu dünya cehennem hatta daha da beter olmuş.

yanıt0
yanıt0
errr:

burası bir afrika muz cumhuriyeti, ve öldürülende muhtemelen başka bir kabilenin insanları, bizde muz cumhuriyeti olma yolunda emin adımlarla ilerliyoruz.

4
15
yanıtYanıtla
Çapulcu:

Kesinlikle

yanıt0
yanıt2
nüfus:

dünyanın en adil ülkesi benim ülkem, çok şükür ki böyle cennet vatanda yaşıyorum.

5
12
yanıtYanıtla
Tüm 166 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title