Haberler

Sosyal Medya Kıskançlığı Kanlı Bitti! 85 Yaşındaki Adam 50 Yıllık Eşini Kalbinden Bıçakladı

Güncelleme:

İstanbul'da 85 yaşındaki adam, sosyal medya hesabı nedeniyle kıskançlık tartışması yaşadığı 76 yaşındaki 50 yıllık eşini kalbinden bıçaklayarak öldürdü.

İstanbul'da 85 yaşındaki Bilal A.sosyal medya hesabı nedeniyle kıskançlık tartışması yaşadığı 76 yaşındaki 50 yıllık eşini Esma A.'yı kalbinden bıçaklayarak öldürdü. Bilal A. ifadesinde, "Benim sosyal medyada birileriyle konuştuğumu düşünüyordu. Bu nedenle sık sık tartışıyorduk. En son 'Evi terk et. Artık sana güvenmiyorum' deyince aramızda yine kavga çıktı" dedi.

SOSYAL MEDYA HESABI NEDENİYLE ÇİFT ARASINDA TARTIŞMA ÇIKTI

Korkunç olay, önceki gece Yeniköy Orta Sokak'ta meydana geldi. Bilal A. ile eşi Esma A. birlikte Almanya'da yaşıyordu. İkili geçtiğimiz hafta tatil için İstanbul'a geldi. Bilal A.'nın sosyal medya hesabı nedeniyle çift arasında tartışma çıktı.

BIÇAKLA EŞİNİ KALBİNDEN BIÇAKLADI

Tartışma kavgaya dönüşünce Bilal A., mutfaktan aldığı bıçakla eşini kalbinden bıçakladı. Daha sonra kendi bileklerini de keserek intihar girişiminde bulunan Bilal A.'ya ulaşamayan akrabaları eve gitti. Kapı kırılarak eve girilince ikili kanlar içinde bulundu.

TALİHSİZ KADIN HAYATINI KAYBETTİ

Hastaneye kaldırılan çiftten Esma A. yaşamını yitirdi. Katil zanlısı Bilal A. ise tedavisinin ardından gözaltına alındı.

"BENİM SOSYAL MEDYADAN BİRİLERİYLE KONUŞTUĞUMU DÜŞÜNÜYORDU"

İddialara göre Bilal A., emniyette verdiği ilk ifadesinde eşiyle aralarında kendi sosyal medya hesabı yüzünden kıskançlık nedeniyle tartışma çıktığını söyledi. Bilal A. "Benim sosyal medyada birileriyle konuştuğumu düşünüyordu. Bu nedenle sık sık tartışıyorduk. En son 'Evi terk et. Artık sana güvenmiyorum' deyince aramızda yine kavga çıktı" dedi. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: Sabah

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Sosyal Medya İstanbul Almanya 3. Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (31)

Anti yobaz:

16 senedir ne ahlakı kalmış istatistikler ortada kadın cinayeti 7 kat artmış çocuk tecavüzü zirve yapmış adam kayırma adaletin yozlaşması hala laik kesim diyorlar ulan işte eseriniz bu üstüne birde tarihimizin en derin ekonomik krizi var utanacağınız yerde yüzsüzlük yapmayın artık tükürsen yağmur diyecek durumdasınız

58
15
yanıtYanıtla
Battalgazi:

Ne laiklikmiş be adam sıkılmadan laikliği savunuyor laiklik ne desen onu bilmez dur ben söyleyim laiklik batının bize geçirdiği bir sistemdir ve biz bunu daha çıkaramadık ne diyelim Allah büyüktür bunun kabride var

18
29
yanıtYanıtla
Ak kara:

Elinde cep tekefonun ithal araban ithal aldığın et ithal nevarsa kullandıgın herşey ithal neyin havasını kime atıyorsun gir deveye bin niye binmiyorsun küçücük dünyanız var . Aklınız neye yetiyorsa onu konuşuyorsunuz dünya bu değil uyanın artık

yanıt23
yanıt9
erdal:

battalgazi doğru tespit. kara vb şeytanın eline geçmiş onun ağzıyla konuşan insanlardır. bu tür söylemlerle seni de kendi gibi bataklığa çekmeye çalışır. kendi zavallı beyniyle tüm dünyanın sınırlarını bilimle açıklamaya çalışır. bu beyinlerin tek ilacı Allah ın kelamıdır. ama onun haricinde gereksiz ne varsa okurlar. Allah hidayet nasip etsin. yoksa müşriklik ve ateştir sonun.

yanıt2
yanıt9
cahillerden bunaldım:

Yahu ne alakası var şimdi laiklikle bu haberincahil cahil konuşmayın önce laiklik onu öğrenin

yanıt4
yanıt4
keser donersap doner gun gelir hesap don:

vay arkadas kari fosil olmus hala kuyruk salliyor laik kesim tiplerden belli tek tabanca yettmez hicbirzaman laiik kemalist bir kadina isterse 120 yasinda olsun ellerine alip uyumak ister fosil olsa da ona tabanca lazim iki uc tane

3
40
yanıtYanıtla
kamboçyalı:

yazıkkkk . . . . . sosyal medyanın Allah belasını versin gerçekten.

30
4
yanıtYanıtla
İlker:

Hacı hoca bozuntusu çocuk tacizcileri yine laik lafıyla atmasyon akit tipi yorumda bulunuyorlar topunuzu tıksan hapise memleket rahat yüzü görecek

25
5
yanıtYanıtla
keser donersap doner gun gelir hesap don:

Kabul edin aga kemalist karilar carpiskan oluyor bunda bisey yok benim inancim cok farkli onu gec ben haci hoca degilim

4
21
yanıtYanıtla
REALİST:

Aga türbanlı karılar çok daha çarpışkan oluyor sadece senin gibileri kandırıyorlar namuslu ayağına, çok denk geldi bana;)

yanıt10
yanıt5
Tüm 31 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title