Haberler

Sosyal Medyada Çıplak Fotoğraflarını Paylaştı! Kuzenlerin Erkek Kavgası, Mahkemede Bitti

Güncelleme:

İstanbul'da yaşayan genç kadın, kuzeninin sosyal medyada kendi adıyla hesap açtığını ve buradan çıplak fotoğraflarını paylaştığını iddia ederek savcılığa şikayette bulundu.

İstanbul'da yaşayan dayı kızları Nurcan İ. ve Nergis Y.'nin arasına sosyal medya girdi. Nurcan İ., kuzeninin kendi adına sosyal medyada hesap açtığını ve buradan yarı çıplak fotoğraflarını paylaştığını iddia ederek savcılığa şikayette bulundu.

"ERKEK ARIYORSAN GÖRÜŞELİM"

Nurcan İ. dilekçesinde yaşananları şöyle anlattı; "Tanımadığım bir erkekten mesaj geldi, bir hesapta benim fotoğraflarımın olduğunu söyledi. Bu hesaba baktığımda benim yarı çıplak ve iç çamaşırlı fotoğraflarım vardı. Bunların altına "Erkek arıyorsan görüşelim, ben buradayım" gibi yorumlar yapılmıştı. Fotoğraflara baktığımda geçtiğimiz yaz aylarında Nergis Y. ile alışveriş yaptıktan sonra evde giyinirken onun çektiği aklıma geldi. Kendisine sordum önce şaşırmış gibi yaptı inkar etti sonra kabul etti."

ERKEK ARKADAŞ KRİZİ

Nurcan İ., "Nergis Y., sinirlenince bana 'Benim erkek arkadaşımla takipleşmeye başladın. Aranızda bir şeyler olduğundan şüpheleniyorum. Takipleştiğinizi bana söylemediniz, gözün varsa bana açıkça söyle' gibi laflar ederek gitti. Açtığı fake hesapları kapattı. Ben de olayın kapandığını sandım, aradan bir süre sonra aynı fotoğraflarımın olduğu başka bir hesap açıldı. Bana da telefon açıp 'Erkek arkadaşımla görüşmeyeceksin bu hesaplar çoğalır o....u' diye hakaret etti. Bu yüzden kendime ait hesabımı kapattım. İki aile arasında büyük tartışmalar çıktı" dedi.

Kaynak: Gazetevatan

Kaynak: Haberler.com / 3. Sayfa

İstanbul 3. Sayfa Komik - İlginç Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (47)

Sami samimî:

İkisid ucuz

127
1
yanıtYanıtla
SİBGATULLAH SEYFULİSLAM CUNDULLAH:

BEŞERİN DERDİNE DERMANDIR KUR AN. KUR AN SIZ SIRTLANDAN BETERDİR İNSAN! DOĞARKEN AĞLARDIN GÜLERDİ SANA EL ALEM ÖYLE BİR HAYAT YAŞA Kİ SEN ÖLÜRKEN GÜL, AĞLASIN SANA EL ALEM.

58
4
yanıtYanıtla
KILIÇ:

BU DEVİRDE ADAM GİBİ ERKEK BULMAK ZOR OLDUGUNU GÖSTERMİŞLER.

41
4
yanıtYanıtla
Misafir:

Kuzeninin 5 senelik sevgilisini evlenmek üzereyken ayartıp kendisi evlenen kız kuzenler var.

40
3
yanıtYanıtla
hangisi şerefsiz?:

kızmı şerefsiz yoksa erkekmi ? bence erkek şerefsiz bir erkek olarak söylüyorum oğlum birini seçeceksen hele hele ciddi düşünüyorsan on tane rus güzelini koysalar önüne vazgeçmek erkekliğe yakışmaz saygılar.

yanıt4
yanıt0
HÜSEYİN GÜLER.:

bunlar iyi günler avrupayı rezilikte geçecek duruma geleceğiz göründe bakın. . . . .

36
4
yanıtYanıtla
cinare:

Artik ne yapacaklarini bilmiyolar pes

34
3
yanıtYanıtla
aaaa:

Kızlar kavga etmenize gerek yok boştayım.

26
5
yanıtYanıtla
tırt:

kudurmuş bunlar

30
0
yanıtYanıtla
Güne, gündogdu .:

Toplumda her degerin dibe vurmasinin bir ornegidir.Egitim,egitim,egitim

29
1
yanıtYanıtla
Tüm 47 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title