Haberler

Sosyal Medyada 'Adamsanız Vurursunuz' Diye Yazdı Öldürüldü

Güncelleme:

Adapazarı'nda sosyal medyaki hesabında 'Adamsan beni vurursun' diye küfürlü mesaj yayınlayan Adem Toska, sabah saatlerinde uğradığı silahlı saldırıda yaşamını yitirdi.

Adapazarı'nda Zirai Aletler Sitesinde bulunan büfenin bahçesinde sabah saatlerinde meydana gelen olayda, maskeli bir kişi Adem Toska adlı eski sabıkalıyı yüzünden ve gögsünden vurarak öldürüp kaçtı. Öldürülen Adem Toska'nın farklı isimle açtığı sosyal medyadaki sayfasında 'Adamsanız vurursunuz' diye yazdığı ortaya çıktı.

ÇAY İÇERKEN SALDIRIYA UĞRADI

Olay sabah saat 09.00 sıralarında Güneşler Mahallesinde bulunan Zirai Aletler Sitesi'ndeki çay ocağının bahçesinde meydana geldi. Daha önce karıştığı silahla yaralama darp suçlarından sabıkası bulunan ve manav dükkanı işleten Adem Toska, iddialara göre burada çay içerken siyah renkli bir araçla gelen yüzünde maske olan bir kişi tarafından tabanca ile ateş edildi.

YÜZÜNDEN VE GÖĞSÜNDEN VURULDU

Yüzünden ve göğsünden vurulan Adem Toska yaralı olarak kaldırıldığı Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesinde kurtarılamayarak öldü. Saldırıyı gerçekleştiren saldırgan ise araçla kaçarken polis saldırganı tespit edebilmek için şehirdeki mobese kameralarını takibe aldı.

"ADAMSAN BENİ VURURSUN"

Bu arada saldırıda yaşamını yitiren Adem Toska'nın farklı isimle açtığı sosyal medyadaki sayfasında son 2 hafta içerisinde yaptığı paylaşımlarda 'Adamsan beni vurursun' diye küfürlü yazılar yazdığı görüldü

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Adapazarı Güncel Haberler

500

Yorumlar (12)

merdan baran:

Enbüyük kabadayilik, efendiliktir. . namuslu dürüst efendi ve sakin adam olacaksin etrafinda sayilip sevileceksin kabadayilik delikanlilik budur. . gerisi berdusluk serserilikdir, benim bu haberden anladigim su testisi su yolunda kirilir mevzusudur. .

64
0
yanıtYanıtla
mardinli:

adammış demekki

53
8
yanıtYanıtla
musavatansever:

kalleşce vurup kaçmış. adam değilmiş.

17
16
yanıtYanıtla
xxxxx:

neymis yazilarimiza, dikat edeceyiz deyilmi? kirici olmiyacagiz

21
2
yanıtYanıtla
ozan:

yiğidin anası tez ağlar diye buna derler.

19
3
yanıtYanıtla
HAKKARİ Lİ KÜRT SİBGATULLAH:

DEMEK Kİ ADAMIN ECELİ GELMİŞ ONLARIN ELİNDEYMİŞ YAPACAK BİR ŞEY YOK!

11
3
yanıtYanıtla
peşmerge pkk dir unutmayın:

AFFERİN ARKADAN VURMAZLAR ÖNDEN VURURLAR ADAMI İÇİNDEN GEÇMİŞLER

10
3
yanıtYanıtla
Mertadam:

öldürülen kisinin Yanlizca ''Adamsan beni vurursun'' sözü yüzünden öldürüldügüne inanmiyorum iki hafta boyunca sosyal medyadan karsisindakine cooook agir ve tahrik edici küfürler kullanmis olmali

3
0
yanıtYanıtla
sakaryalı:

yazık ya ailene yazık o ananın babanın ne günahı vardı onlara bu acıyı yaşatmaya sen kendini öldürmedin annene ababanıda öldürdün evine işine gitsen ekmeyın peşinde olsan allah günahlarını affetsin

2
0
yanıtYanıtla
savaş ersoylu:

ikisini de tanırım. . . haklarında söyleyecek çok şey var ama neyse kalsın. . .

1
1
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title