Haberler

Sosyal medya fenomenleri "Frigya"yı tanıttı

Türkiye'nin sosyal medya fenomenleri, alternatif turizmin cazibe merkezi tarihi Frig Vadisi'nin yanı sıra Afyon Evleri ile Mevlevihane'de fotoğraf ve video çekimleri yaptı.

Türkiye'nin sosyal medya fenomenleri, alternatif turizmin cazibe merkezi tarihi Frig Vadisi'nin yanı sıra Afyon Evleri ile Mevlevihane'de fotoğraf ve video çekimleri yaptı.

Afyonkarahisar Valiliği Tanıtım Ofisinin davetlisi olarak kente gelen fenomenlerden Önder Koca, Kenan Yıldırım, Kayhan Devrim Algan ve Kemal Kaya, tarihi Afyon Evleri, Mevlevihane ve İhsaniye ilçesindeki Frigya'nın uzantıları kaya yerleşimleri, mezar odaları ve peribacalarını gezerek, çektikleri fotoğraf ve videoları takipçileriyle paylaştı.

Takipçi sayısı 550 bin olan Önder Koca, gazetecilere yaptığı açıklamada, Türkiye'nin tanıtımı için sosyal medya üzerinden çektiği fotoğrafları paylaştığını söyledi.

Kendisinin aslen Afyonkarahisarlı olduğunu dile getiren Koca, şöyle konuştu:

"Şu anda Frigya'dayız. Burası anlatılmaz yaşanır. Büyülü bir coğrafya. Mağaralar, kiliseler, şapeller, köy halkı… Burada vakit geçirilebilecek pek çok ortam mevcut. Aynı zamanda doğal güzellikleri, gastronomisi, birçok şey sizleri bekliyor. Her geldiğimde ruhumun dinlendiğini hissediyorum. Burada kendimi dinliyorum. Zamanın sesini duyuyorum. Gerçekten güzel yerler."

"Doğaseverlerin bu coğrafyayı keşfetmesi gerekiyor"

Seyahat yazıları yazan Algan ise Afyonkarahisar'a her mevsimde gelinebileceğini belirtti.

Kentin her mevsim ayrı güzellik sunduğunu ifade eden Algan, şunları kaydetti:

"Kenti, inanılmaz manzaraları, doğası, tarihiyle tekrar tekrar gelinmesi gereken bir yer olarak düşünüyorum. Kirazların açtığı dönemde, haşhaş tarlalarının çiçek açtığı dönemlerde gelinebilir. Kış aylarında gelinebilir. Sadece termal olarak tanımlamamak gerekiyor. Doğaseverlerin bu coğrafyayı keşfetmesi gerekiyor. Beni Frigya etkiledi. Burada köylerin vadiyle iç içe geçmiş olması, geçmişle günümüzün harmanlanmış olması... Gerçekten insanın nutku tutuluyor."

Seyahat yazarlığı yapan Kaya ise Frig Vadisi'nin muhteşem bir coğrafya olduğunu anlatarak, "Afyonkarahisar, keşfetmeyi seven insanların vakit geçirebileceği enfes bir mekan." dedi.

Kaynak: AA / Güncel

Kenan Yıldırım Sosyal Medya Türkiye Afyon Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title