Haberler

Sosyal Doku Projesinde Ekipler Kapı Kapı Dolaşıyor

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün tarafından hayata geçirilen ‘Sosyal Doku Projesi’ kapsamında, Büyükşehir Belediyesine bağlı ekipler, kapı kapı vatandaşı ziyaret ediyor, sorunlarını ve beklentilerini dinliyor.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün tarafından hayata geçirilen 'Sosyal Doku Projesi' kapsamında, Büyükşehir Belediyesine bağlı ekipler, kapı kapı vatandaşı ziyaret ediyor, sorunlarını ve beklentilerini dinliyor. Bu kapsamda Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Saruhanlı ilçesine bağlı Seyitoba Mahallesi'nde vatandaşla buluştu.

Manisa Büyükşehir Belediyesinin 'Sosyal Doku Projesi' kapsamında Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Manisalı vatandaşların en iyi hizmeti almaları hususunda çalışmalarını sürdürüyor. Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanı Erdinç Karaköse, Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu ve Kent Konseyi Şube Müdürü Sevil Şekercioğlu da Sosyal Doku ekipleriyle birlikte ev ev gezerek vatandaşların sorunlarını dinledi. Saruhanlı'ya bağlı Seyitoba Mahallesi'nde mahalle muhtarıyla buluşan Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanı Erdinç Karaköse, "Mahallenizdeki ihtiyaçlarınızı bizler, ekiplerimiz elektronik sistemde kayıt altına alıyoruz. Her ne ihtiyacınız varsa biz bu isteklerinizi yerine getirmek amaçlı buraya gelmiş bulunmaktayız. Bizlerden beklentilerinizi, köyünüzde olması gereken durumları bizlere iletirseniz, bizler de bu isteklerinizi yerine getirmek için çalışacağız" dedi.

Seyitobalı vatandaşlar ve mahalle muhtarı, Büyükşehir Belediyesinin yapmış olduğu çalışmalardan memnuniyet duyduklarını ve bundan sonraki zamanlarda daha iyi hizmetlerin gerçekleştirileceğinden emin olduklarını dile getirdi.

Seyitoba Mahallesi'nin en yaşlı bireyi olan 80 yaşındaki Sebahat Çetinkaya, "Cengiz Ergün'ü çok seviyoruz, çok memnunuz. Fotoğrafını evimin duvarına asıyorum çok seviyorum başkanımızı. Çok hayırsever kendisi mahallelere, mahalle vatandaşlarına faydası çok oluyor. Son olarak başkanımı çok seviyorum, yapmış olduğu hizmetlerden memnunum. Selam edin, sizlere kapımız her zaman açık" dedi. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Cengiz Ergün Saruhanlı Karaköse Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Samsunspor-Adana Demirspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Samsunspor-Adana Demirspor maçı şifresiz mi? İstanbulspor kaçıncı kümede? İstanbulspor küme düştü mü? Hasan Can Kaya ameliyat mı oldu? Hasan Can Kaya'nın sağlık durumu nedir? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 20 NİSAN | Baraj doluluk oranı seviyesi nedir? İstanbul'da sağanak yağışlar barajları nasıl etkiledi? Resmi Gazete bugün (20 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Konyaspor - Alanyaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Konyaspor - Alanyaspor maçı şifreli mi, nereden izlenir? İstanbulspor küme mi düştü? İstanbulspor küme düşecek mi, son durum ne? Hasan Can Kaya sağlık durumu nasıl? Hasan Can Kaya sakatlandı mı, neden sakatlandı? Hasan Can Kaya hastalığı ne? Kargolar Cumartesi açık mı 2024? Kargolar Cumartesi günü çalışıyor mu, dağıtım yapıyor mu? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 20 Nisan Cumartesi Survivor yeni bölüm! AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 20 Nisan! Malatya deprem mi oldu? SON DAKİKA az önce Malatya'da deprem mi oldu, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 20 Nisan Malatya depremi! Ihlara Vadisi nerede? Ihlara Vadisi hangi şehirde, ilde? Ihlara Vadisine nasıl, nereden gidilir? Gaziosmanpaşa Belediyesi hangi parti? Gaziosmanpaşa Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı kaç kaç? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı bitti mi, ilk yarı mı, ikinci yarı mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title