Haberler

Sosyal Bağış Günü'nde Sıra Tema Vakfı'nın

Sosyal Bağış Hareketi kapsamında, Türkiye’de bireysel bağış ile sivil toplum bilincini uyandırmak ve STK’lara (Sivil Toplum Kuruluşları) güç vermek amacıyla düzenlenen etkinliklerin bu haftaki konuğu TEMA (Türkiye Erozyonla Mücadele Ağaçlandırma ve Doğal Varlıkları Koruma Vakfı) Vakfı olacak.

Sosyal Bağış Hareketi kapsamında, Türkiye'de bireysel bağış ile sivil toplum bilincini uyandırmak ve STK'lara (Sivil Toplum Kuruluşları) güç vermek amacıyla düzenlenen etkinliklerin bu haftaki konuğu TEMA (Türkiye Erozyonla Mücadele Ağaçlandırma ve Doğal Varlıkları Koruma Vakfı) Vakfı olacak.

15 ay boyunca her ayın ikinci perşembesinde bir STK'nın sosyal medya üzerinden tanıtıldığı Sosyal Bağış Hareketine bu hafta TEMA Vakfı konuk olacak. 12 Ekim Perşembe günü bağışlar, TEMA Vakfı için toplanacak.

"Havamızı, suyumuzu, toprağımızı korumak için çalışıyoruz"

TEMA Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Deniz Ataç, vakfın insanla doğa arasında bağlar kurmak için çalıştığına vurgu yaparak, "Sosyal Bağış Hareketi, ülkemizde sivil toplum kuruluşlarına yönelik güveni artırmak adına çok anlamlı bir proje. Kurucularımız TEMA Vakfı'nı doğaya karşı bilgili, ilgili ve tepkili bir kamuoyu oluşturmak için kurdular. Ne mutlu bize ki bugün gelinen noktada yüz binlerce gönüllüsü ve destekçisi ile bir halk hareketi olduğunu ve toplumda her yaştan, her görüşten insanı doğa temelinde buluşturduğunu söylememiz mümkün. Vakıf olarak bizler 25 yıldır insanla, parçası olduğu doğa arasında bağlar kurmak; doğal varlıklarımızı; havamızı, suyumuzu, toprağımızı korumak için çalışıyoruz" ifadelerini kullandı. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Türkiye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title