Haberler

    Sosa'dan "Güneşli Günler" Mesajı

    “Güzel günler göreceğiz, güneşli günler” tezahüratı Beşiktaş ile F.Bahçe taraftarlarını “Bizim bestemiz” kavgasına düşürmüştü.

    Beşiktaş Teknik Direktörü Bilic’in istediği Arjantinli orta saha oyuncusu Jose Sosa İstanbul’a geldi. Fikret Orman ve 2. Başkan Ahmet Nur Çebi’nin çabası sonucunda takıma kazandırılan Sosa bugün sağlık kontrolünden geçecek. Metalist Kharkiv takımının 9 milyon Euro bonservis ücreti istediği Sosa için yoğun temaslara giren Başkan Fikret Orman, Mersin İdman Yurdu ile yapılan maç sırasında Ukrayna kulübü başkanı ile yaptığı yoğun telefon görüşmesinden sonra bu oyuncuyu siyah beyazlı renklere kazandırdı.

    Sosa’nın bonservisi için toplam 3,5 milyon Euro ödeneceği ve kendisine de yıllık 1 milyon 500 bin Euro verileceği Kap’a bildirilecek. Beşiktaş’ın anlaşmaya vardığı Jose Sosa, sağlık kontrolünden sonra kulüp binasında Başkan Fikret Orman, İkinci Başkan Ahmet Nur Çebi, Erdal Torunoğulları ve Mete Vardar’ın katılacağı törenle 3 yıllık sözleşme töreni yapılacak.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Ahmet Nur Çebi Fikret Orman Beşiktaş Güneşli Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title