Haberler

Sorgun'da İtfaiciler Haftası Kutlandı

da törenlerle kutlandı.

Her yıl 25 Eylül 1 Ekim tarihleri arasında kutlanan İtfaiyeciler Haftası tüm yurtta olduğu gibi Sorgun'da

da törenlerle kutlandı.

İtfaiye Haftası dolayısıyla Sorgun Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü,

Aydınlıkevler Mahallesi'nde bir inşaatta tatbikat yaptı. Sorgun İtfaiye Müdürü Salih Bolat, itfaiye personelinin en öncelikli görevlerinin başında vatandaşın can ve mal güvenliğini korumak geldiğini belirterek, "İtfaiyecilerin en başta gelen görevi her ne kadar vatandaşın can ve mal güvenliğini korumak olsa da, bunun yanında bütün canlıları korumak da itfaiye personelinin önemli görevleri arasında yer almaktadır. Bizim meslekte olay yerine en kısa sürede ulaşmak büyük önem taşımaktadır. Bundan dolayı itfaiye personelinin bir çoğu olay yerine kısa sürede ulaşmak için üst düzeyde gerginlik ve stres yaşamaktadırlar. Olay yerinde de görevlerini yerine getirmek için kimi zaman hayatlarını bile tehlikeye atmaktan çekinmemektedirler. Ben bu görevi yerine getirmek için gece gündüz nöbet tutan ve her türlü şartta vatandaşın mal ve can güvenliğini korumak için bir çok tehlikeyi göze alan arkadaşlarımızı yürekten kutluyor ve başarılar diliyorum." dedi.

İtfaiye Müdürü Bolat 1 Ekim Pazartesi gününe kadar sürecek olan İtfaiyeciler Haftası kutlama etkinlikleri kapsamında okullardan herhangi bir talep gelmesi durumunda tatbikat yapacaklarını sözlerine ekledi. - YOZGAT

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Sorgun Belediyesi Eylül Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title