Haberler

    Sony Xperia Z Geceleri Nasıl Video Çekiyor?

    Emre Çetinkaya - - Sony'nin amiral gemisi Xperia Z akıllı telefon pazarına bomba gibi geldi. Üstün performansı ve su, toz geçirmez özellikleri ile dikkatleri üzerine çeken cihazın her geçen gün yeni bir haberini görüyoruz. Xperia Z'nin günün ilk saatlerinde paylaştığımız 68 saniyede 999 fotoğraf çeken kamerası şimdi de düşük ışık performansı yönünden rakipleri Galaxy Note 2 ve Nexus 4 ile karşılaştırıldı.

    Bir Fransız site tarafından Paris sokaklarında yapılan testlerde bu üç telefon bir standa sabitlendi ve akşam saatlerinde video kaydı yapmaya başladılar. Xperia Z'nin 13.1 MP değerinde Exmor RS kamerasının düşük ışık performansını rahatlıkla görebildiğimiz bu video rakiplerinin bu konudaki hünerlerini de gözler önüne sermiş oldu.

    Yapılan karşılaştırmada ise Xperia Z'nin büyük üstünlüğü görüldü. Video kayıt esnasında Xperia Z'nin daha fazla netlik ile çok daha iyi aydınlatılmış görüntüleri ortaya çıkardığı ve bunları çok daha az gürültü ile başardığı görüldü. Aşağıdan bu karşılaştırmayı izleyerek kendi açınızdan hangisinin daha iyi olduğuna karar verebilirsiniz. Sizce şu an piyasanın en iyi akıllı telefonu olarak gösterilen Xperia Z, gece çekimlerinde de en iyisi mi?

    Emre Çetinkaya - Teknokulis : http: //www.teknokulis.com

    Kaynak: Teknokulis / Teknoloji

    Emre Çetinkaya Sony Xperia Galaxy Note Sony Teknoloji Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title