Haberler

    Sony'nin Xperia 10 Olarak Adlandıracağı Yeni Telefonlarının Basın Görselleri Ortaya Çıktı

    WinFuture, Sony'nin yeni akıllı telefonlarına ait basın görsellerini paylaşırken cihazların Xperia XA3 olarak değil Xperia 10 olarak adlandırılacağını iddia etti.

    Alman teknoloji sitesi WinFuture, Japon teknoloji devi Sony'nin yeni akıllı telefonları Xperia XA3 ve Xperia XA3 Plus için yeni basın görselleri yayınladı. Dahası, WinFuture tarafından aktarılan bilgiye göre Sony, cihazların isimlendirmesinde bir değişikliğe gidecek ve Xperia 10 ve Xperia 10 Plus olarak adlandıracak.

    Konuyu uzatmadan basın görsellerine bakacak olursak Sony'nin Xperia 10 modellerinde de Xperia XZ4'te olacağı gibi 21: 9 ekranlar kullanacağını görüyoruz. Bu ekran formatı, cihazların normalden daha uzun almalarına neden olurken, cihazın tek elle kullanılabilirliğini iyileştirmiş oluyor.

    Xperia 10 modellerindeki asıl dikkat çeken detay, cihazların üç tarafı çerçevesiz tasarıma sahip olmaları. Fakat bu tasarım Xiaomi mi Mix serisindekinden farklı olarak çerçeveyi ekranın altına değil üstüne getiriyor. Bunun bir avantaj mı yoksa dezavantaj mı olduğu tartışılır ancak çerçevenin biraz fazla kalın olduğu söylenebilir.

    Cihazın arkasına baktığımızda yatay olarak konumlandırılmış bir çift kamera görüyoruz. Son dönemlerde yeniden alevlenen megapiksel savaşları ile birlikte bu kameranın da 48MP ya da üzeri çözünürlüğe sahip olması beklenebilir. Cihazın parmak izi tarayıcısı ise önceki modellerde olduğu gibi güç butonuna entegre edilmiş durumda.

    Kaynak: WebTekno / Teknoloji

    Cep Telefonu Japon Sony Teknoloji Haberler

    Bakmadan Geçme

    Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title