Haberler

Sony Eğlence Devrimini Başlatıyor

Sony'nin Yeni 2010 Blu-ray Disc Oynatıcıları Kapalıyken Bile Oturma Odasının Havasını ve Ev Eğlencesini Yeniden Belirleyecek.

Sony'nin BDP-S770 gibi yeni Blu-ray Disc oynatıcılarında bulunan dahili Wi-Fi desteği sayesinde ınternet'e kolayca bağlanarak sunulan geniş online içerik ve servis seçeneklerini oturma odasının rahatlığı içinde keşfetmek mümkün.

BDP-S770 Blu-ray Disc oynatıcıda da bulunan ıP içerik Gürültüsü Giderme (ıP Content Noise Reduction) özelliği, düşük çözünürlüklü videonun keyfini büyük ekranlı TV'de de çıkarabilmek için daha keskin kenarlı görüntüler ve daha çarpıcı renkler elde ederek resim kalitesini iyileştiriyor.

Gracenote'un teknolojisini kullanan Eğlence Veritabanı Tarayıcısı (Entertainment Database Browser) Blu-ray Disc'ten sanatçı ve prodüksiyon bilgileri gibi detayları araştırmaya ve BRAVıA ınternet Video'da bulunan ilişkili içeriğe erişmeye olanak tanıyor.

Sony'nin yeni Blu-ray Disc oynatıcı yelpazesi, yeni BRAVıA TV'ler ve Ev Sineması sistemleri ile kesintisiz ve eşsiz bir ev eğlence deneyimi sunuyor.

Blu-ray eğlence şimdi tümüyle yeni bir boyuta taşındı. BDP-S770 Blu-ray Disc oynatıcı, 3D özellikli bir TV'de Blu-ray 3D filmleri oynatmak için tam anlamıyla hazır durumda.

Bulanık, renklendirilmiş resimleri ve karton gözlükleri unutun. Sony'nin yarattığı 3D dünyası, inanılmaz gerçekçi bir derinlik ve canlı Full HD 3D görüntüleri yaratmak için 200 Hz teknolojisinin yüksek çerçeve hızını ve Active Shutter gözlükleri kullanıyor.

3D'de çekilen filmlerin ve konserlerin sayısının artması ve BRAVıA LX900 gibi son 3D teknolojisini sunan yeni TV'lerle birlikte, izleyiciler oturma odalarında kendilerini gerçek anlamda aksiyonun ortasında hissedecek.

Ayrıca BDP-S370'in öndeki USB yuvasına harici bir Hard Disk sürücü veya USB cihazını takarak önceden kaydedilmiş filmleri, müzikleri ve fotoğrafları TV'de veya ev sinema sistemi yoluyla izlemek ve dinlemek mümkün. Yeni Blu-ray Disc oynatıcılar aralarında DivX HD ve MKV'nin de bulunduğu oldukça geniş bir dosya tipi yelpazesini kullanmaya olanak tanıyor. Bu da evin her odasındaki kişisel eğlencenin paylaşımını şimdiye kadarkinden daha fazla kolaylaştırıyor.

Yazan :
SDN -

Kaynak: Shiftdelete.net / Teknoloji

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title