Haberler

    Sony'den "İptal Edildi" İddialarına Yalanlama

    Team Ico tarafından geliştirilen ve yeni bir efsane olarak beklenen aksiyon macera oyunu The Last Guardian için yeni bir haber var.

    Mahmut Saral - -

    Gelişim süreci 2007 yılında başlayan ve E3 2009'da resmen duyurulan The Last Guardian, aslında PlayStation 3 platformuna özel olarak geliştirilen bir oyundu ve 2011 gibi satışa sunulması planlanıyordu. Ancak öyle olmadı, yıllar geçti, ara ara haberler geldi, ama oyuncuların bekleyişleri endişeli hale dönüşmeye başladı. "İptal edildi" söylentileri gelse de bunlar gerçeği yansıtmadı.


    Son olarak geçtiğimiz günlerde yine bir haber geldi. Habere göre Sony, uzun yıllardır gelişim süreci devam eden, ancak hakkında bir bilgi verilmeyen The Last Guardian'ı iptal etmeye karar vermişti. Peki bu söylenti ne kadar doğruydu?


    Sony'nin bu iddiaya Twitter'dan verdiği cevap, oyunseverleri memnun etti. Zira bu söylentiler gülünç olarak nitelendirildi ve The Last Guardian'ın iptal edilmediği açıklandı. Sony'nin yarın başlayacak E3 fuarında bu oyun hakkında detaylı bilgiler vermesi bekleniyor. Beklentiler, oyunun artık PlayStation 4 için duyurulacağı yönünde.



    Mahmut Saral - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
    Kaynak: Teknokulis / Teknoloji

    Mahmut Saral Sony Teknoloji Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title