Haberler

Sony'den IBC 2018'De "Go Make Tomorrow" Hareketi

Güncelleme:

"Go Make Tomorrow" (Yarını İnşa Et) sloganı altında en yeni çözümlerini sunmak üzere, dünyanın en etkili medya, eğlence ve teknoloji etkinliklerinden biri olan IBC 2018'e geri dönüyor.

Sony, medya uzmanlarına geleceğin teknolojilerini sunacak

Sony, 14-18 Eylül tarihlerinde Amsterdam'da gerçekleştirilecek IBC 2018'de 13.A10 standında medya şirketlerine daha iyi içerik ve daha bağlı bir kitle yaratmada güç sağlayan uçtan uca, tam entegre hizmetlerini ve teknolojilerini sergileyecek.

Sony Profesyonel Çözümler Avrupa Pazarlama Müdürü Stuart Almond, konu hakkında şunu söyledi: "Medya kuruluşları ve içerik oluşturucuların isteklerini anlıyoruz. Post-dijital çağda içeriklerinin ticari ve yaratıcı potansiyellerini ortaya çıkarmada yardımcı olmak için kesin bir kararlılık ve motivasyonla IBC'ye geri dönüyoruz." 'Go Make Tomorrow' (Yarını İnşa Et) temamız, müşterilerimizi cüretkâr ve yaratıcı vizyonlarını gerçeğe dönüştürmede destekleme arzumuzu en iyi şekilde temsil ediyor."

Kaynak: Bültenler / Güncel

Amsterdam Eylül Sony Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title