Haberler

Sony A450 ile Tanışın

Sony, En Güzel Anları Ölümsüzleştiren ve Fotoğraf Çekmeyi Bir Tutku Haline Getiren ? Dijital Slr Fotoğraf Makinesi Ailesini Yeni ?450 ile Genişletiyor.

Yeni ?450 yüksek çözünürlüklü 14,2 (yaklaşık) etkin megapiksel Exmor CMOS sensörü, yüksek detaylı, ultra düşük gürültülü fotoğraflar elde etmek için güçlü BıONZ işlemcisi ve ıSO 12800'e kadar ulaşan hassasiyeti ile düşük ışıkta bile flaşsız, doğal fotoğraflar çekmeyi mümkün hale getiriyor.

?450'nin %95'lik geniş görüş alanı bulunan parlak optik vizörü, çerçevelemeyi ve kompozisyon yaratmayı keyfe dönüştürmenin yanı sıra, Manuel Odaklama Kontrolü özelliği ile net ve parlak tam çözünürlüklü görüntüleri 6,7cm (2,7") Clear Photo LCD ekranda önizleme olanağı sağlıyor.

Seçilebilir 7x/14x ekran üstü görüntü büyütme olanağı da odaklanmış portreler, natürmortlar, makro ve mimari sahneler için ideal.

DSLR-A450 fotoğraf tutkusunu daha ileri düzeye taşımak isteyen aktif fotoğrafçılar için ideal bir seçenek oluşturuyor

Güçlü BıONZ görüntü işlemcisi maksimum 5 fps'ye kadar yüksek hızda kesintisiz çekime izin verirken, hız öncelikli mod (serinin başlangıcında ayarlanmış AF ve AE ile) maksimum 7 fps'ye kadar çıkıyor. Bu da spor aktivitelerinin ve hızlı hareket eden nesnelerin çekimi için fazlasıyla yeterli.

Yaratıcı özellikleri tek karede parlak vurgular ve koyu gölge detaylarını barındırabilen Auto HDR modu ile zenginleştirilen ?450'de, farklı poz değerlerinde art arda iki kare çekimi de otomatik olarak birleştiriliyor. Tüm bu özellikler sayesinde ortaya özel yeteneğe veya herhangi bir görsel düzeltme yazılımına gerek olmadan detaylarla dolu Yüksek Dinamik Aralığı olan bir fotoğraf çıkıyor.

Yeni ?450'de fotoğraf kareleri arasındaki poz farkları tam otomatik sistemin yanı sıra 0.5EV'lik aralıklarla manuel olarak 3EV'e kadar ayarlanabiliyor.

Sony'nin DSLR serisinde bulunan SteadyShot ıNSıDE, 4 adıma kadar anti-titreme düzeltmesi olanağı sunuyor. Ayrıca 30 ? objektif ve iki tele dönüştürücüsü sayesinde Konica-Minolta uyumlu A-mount optiklerle de uyumlu. Sony'nin şu ana dek sunduğu DSLR kameralar içinde en çarpıcı çekim performansına sahip olan yeni ?450'nin yüksek kapasiteli pili iki şarj arasında 1,050 çekime kadar olanak tanıyarak yoğun bir haftasonu gezisinde bile sorunsuzca çekim yapmayı sağlıyor.

Sony DSLR-A450 dijital SLR fotoğraf makinesi 18-55 objektifi ile beraber Şubat 2010'da 2099 TL tavsiye edilen 10 taksitli perakende fiyat ile satışa sunulacak.

Yazan :
SDN -

Kaynak: Shiftdelete.net / Teknoloji

Haberler

Bakmadan Geçme

Yalı Çapkını dizisi nerede çekiliyor, hangi yalıda, nasıl gidilir? Hucurat Suresi kaç sayfa? Kur'an-ı Kerim'de Hucurat Suresi kaçıncı cüz, hangi sayfada, sayfa kaçta? Hucurat Suresi kaç ayettir, ayet sayısı kaç? Dünyanın en güzel kadını kim seçildi 2021? Dünyanın en güzel 100 kadını listesi ve isimleri! Türkiye'nin ve dünyanın en güzel kadını kim? Ünlü Harfler (Sesli Harfler) hangileridir? Sessiz harfler neler? İnce ve Kalın ünlü harfler nelerdir? Ünlü (Sesli) Harfler ve Ünsüz (Sessiz) Harfler! İstanbul ilçeleri! İstanbul'un tüm ilçeleri nelerdir? İstanbul'un kaç ilçesi var? İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ilçeleri hangileri? Dünya karizma günü nedir? Dünya Karizma Günü ne zaman? Karizma nedir? Karizmatik ne demektir? Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title