Haberler

Sonuçlanan İSKİ İhaleleri...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ) Tarafından, Daha Önce Duyurusu Yapılarak İhaleye Çıkarılan Muhtelif Yerlerin İçme Suyu Şebekesi İçin Açılan İhaleler Sonuçlandı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ) tarafından, daha önce duyurusu yapılarak ihaleye çıkarılan muhtelif yerlerin içme suyu şebekesi için açılan ihaleler sonuçlandı.

Açık ihale usulü ile 13 Kasım 2006 tarihinde gerçekleştirilen Kumburgaz bölgesi içme suyu şebeke inşaatı ihalesini, toplam 7 milyon 746 bin YTL bedelle ''Binaş İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret A.Ş.'' kazandı.

Toplam 36 firmanın teklif verdiği ve bu tekliflerden 29 adedinin geçerli sayıldığı ihalede işin başlangıç tarihi 20 Kasım 2006, bitiş tarihi ise 19 Kasım 2008 olarak belirlendi.

Söz konusu ihale ile 100 milimetre ve 600 milimetre arası şebeke, 700 milimetre ile bin milimetre boru iletim hattı, vana-vantuz tahliye ve debimetre odası inşaatı yaptırılacak.

-HADIMKÖY BÖLGESİ-

İSKİ'nin Hadımköy Bölgesi içme suyu inşaatı yapımı için açtığı ihale ise 8 milyon 178 bin 411 YTL bedelle sonuçlandı.

İhaleyi, söz konusu bedelle ''Binaş İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret A.Ş.'' kazandı.

Başlangıç tarihi 20 Kasım 2006, bitiş tarihi ise 12 Temmuz 2008 olarak belirlenen ihaleye toplam 36 firma teklif vermiş, komisyon bu tekliflerin 27 adedinin geçerli saymıştı.

100 milimetre ve 600 milimetre arası şebeke 700-800-900 ve bin milimetre boru iletim hattı, vana, vantuz ve tahliye ile debimetre odası inşaatı yapımı için açılan ihale, 13 Kasım 2006 tarihinde açık ihale usulü ile yapılmıştı.

-ASYA BÖLGESİ ŞEBEKELERİ-

Öte yandan Asya bölgesindeki muhtelif içme suyu şebekesi ve kat ayrımı inşaatı için açılan ihaleyi, toplam 5 milyon 6 bin YTL bedelle ''Kutay İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi'' kazandı.

Muhtelif çapta 151 bin 300 metre DF ve HDPE boru içme suyu inşaatı için açılan ihalede işin başlangıç tarihi 20 Kasım 2006, bitiş tarihi ise 19 Kasım 2008 olarak belirlendi.

Toplam 17 firmanın teklif verdiği ve bu tekliflerden 13 adedinin geçerli sayıldığı ihale, 13 Kasım 2006 tarihinde açık ihale usulü ile yapılmıştı.

-SONUÇLANAN DİĞER İHALELER-

İstanbul ve İzmir Bayındırlık ve İskan Müdürlükleri de açtıkları bazı ihaleleri sonuçlandırdı.

İzmir Bayındırlık ve İskan Müdürlüğünün İzmir Sivil Savunma Arama ve Kurtarma Birlik Müdürlüğü hizmet binası inşaatı ihalesini, toplam 8 milyon 498 bin YTL bedelle ''Poçan İnşaat Taahhüt Mühendislik ve Ticaret Limited Şirketi'' kazandı.

Açık ihale usulü ile 22 Ağustos 2006 tarihinde yapılan ihaleye, toplam 22 firma teklif verdi.

Yapılan değerlendirme sonucu, bu tekliflerin 20 adedi geçerli sayıldı.

İşin başlangıç tarihi 16 Kasım 2006, bitiş tarihi ise 15 Ekim 2008 olarak belirlendi.

-İSTANBUL BAYINDIRLIK VE İSKAN MÜDÜRLÜĞÜ-

Öte yandan İstanbul Bayındırlık ve İskan Müdürlüğünün ihaleye çıkardığı 4. grupta 2 adet ilköğretim okulu inşaatı ihalesi de sonuçlandı.

Açık ihale usulü ile 5 Eylül 2006 tarihinde yapılan ihaleyi, toplam 4 milyon 134 bin YTL bedelle ''May Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi'' kazandı.

Toplam 19 firmanın teklif verdiği ve bu tekliflerden 9 adedinin geçerli sayıldığı ihalede işin başlangıç tarihi 21 Kasım 2006, bitiş tarihi ise 18 Haziran 2007 olarak belirlendi.

Söz konusu ihale ile İstanbul Zeytinburnu'nda bulunan Faruk Timurtaş ve Büyükçekmece'de bulunan İbrahim Özaydın İlköğretim Okullarının inşaat işleri yaptırılacak.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500

Yorumlar (1)

haşim gülerhasim1019700@hotmail.com:

Kutay inşaat iş verdiler ama kutay iinşaat işçilerinin parasni vermedi iski neden bunu takip etmiyor kutay dan cekindiyi bişey mi var acaba

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title