Haberler

Sönmez Agb Ve Teknolojix Genel Müdürü Akın: ''Yılın İlk 6 Ayında, Geçen Yılın Cirosunu Yakalamış Durumdayız''

Sönmez AGB ve Teknolojix Genel Müdürü Osman Akın, bu yılın ilk 6 ayında, geçen yılın cirosunu yakaladıklarını bildirdi.

Sönmez AGB ve Teknolojix Genel Müdürü Osman Akın, bu yılın ilk 6 ayında, geçen yılın cirosunu yakaladıklarını bildirdi.

Akın, yaptığı yazılı açıklamada, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) tarafından gerçekleştirilen ''Bursa'nın 250 Büyük Firması Araştırması''nda bir önceki yıla göre 31 sıra yükselerek, 120. sırada yer aldıklarını belirtti.

Bursa gibi büyük bir sanayi kentinde, dev firmaların arasında 120. sırada bulunmalarının gurur verici olduğunu ifade eden Akın, şunları kaydetti:

''Bir yılda 31 sıra yükselmek, planlı ve disiplinli çalışma sonucunda gelmiştir. Yaptığımız yatırımların yanı sıra Apache, Altec Lansing, Port Design gibi uluslararası firmaların temsilciliklerini almamız ve Türkiye'de sürekli gelişen bayi ağımız, bizi disiplinli bir şekilde büyütmektedir. Büyük bir heyecanla belirtmek istiyorum ki 2006 yılının ilk 6 ayında, geçen yılın cirosunu yakalamış durumdayız. Bu, gelecek yıl daha da yükseleceğimizin göstergesidir.''

Akın, Interpro tarafından gerçekleştirilen ''Türkiye'nin İlk 500 Bilişim Şirketi 2005'' araştırmasında da 92. sırada yer aldıklarını belirterek, ''Öncelikli hedefimiz, Bursa'yı bir bilişim merkezi haline getirmektir. Bu sayede şehrimiz, tekstil ve otomotiv dışında alternatif sektörlere de yönelecektir. Bunun içinde tüm gerekli yatırımları yapıyoruz ve öncülük ediyoruz'' dedi.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title