Haberler

Sonbahar Güzelliği' Sert Kışın Habercisi Sayılıyor

Van'ın Bahçesaray ilçesinde sonbahar mevsiminin kendisine has güzellikleri yaşanırken, bu durum vatandaşlar için zorlu geçecek bir kış mevsiminin habercisi olarak da görülüyor.

Van'ın Bahçesaray ilçesinde sonbahar mevsiminin kendisine has güzellikleri yaşanırken, bu durum vatandaşlar için zorlu geçecek bir kış mevsiminin habercisi olarak da görülüyor.

Yeşil bitki örtüsü ve ilçe merkezinden geçen azgın deresi ile Bahçesaray ilçesinde sararıp dökülen yaprakların yanı sıra yer yer hala yeşilliğini koruyan ağaçlar güzel görüntü oluşturuyor. Sonbaharın gelmesiyle birlikte ilçeye bağlı değişik mahallelerde bulunan çok sayıda ağacın yaprakları yeşilden sarı ve kırmızı renge bürünürken, dökülen yapraklar renkli görüntülere sahne oluyor. Her yıl olduğu gibi bu yıl da güzel bir sonbahar manzarasıyla karşı karşıya olduklarını belirten AK Parti Bahçesaray İlçe Başkanı Cumali Sabırlı, "Muhteşem doğa renklerinin bir arada toplandığını ve insanı adeta büyülüyor. Bahçesaray'ın mutlaka yerli yada yabancı turistlerin görmesini istiyoruz. Başka yerde göremeyecekleri doğa güzelliklerini Bahçesaray'da görecekler. Bahçesaray'ın kışı bir başka güzel, yazı bir başka güzel ve sonbaharı da bir başka güzel. İşte sonbahardayız ilçenin farkı mahallelerinde gittiğinizde farklı farklı güzelliklerle karşılaşırsınız. Doğanın her çeşit güzelliğini Bahçesaray'da bulabilirsiniz. İlçemiz sadece karla gündeme gelmemeli. Kar sporu ile, raftingi ile, doğa yürüyüşü ve yayla turizmi ile gündeme gelmeli" dedi.

(İHA)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Bahçesaray Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title